Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şiir kitabı kapağı:)

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
yeni tasarlamış olduğum şiir kitabı kapagını yorumlarınıza sunuyorum..
iirjpg2222.th.jpg
[/URL][/IMG]

Benzer konular

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kullanmis oldugunuz resimlerin cozunurlugu dusuk oldugundan kalitesiz bir goruntu ortaya cikmis.. Siir kitabi icin daha farkli estetik fontlar dusunebilirsiniz.. ( ve renklerde tabi ) Bir de alt tarafta yazmis oldugunuz "Sevmek olmektir bence.. Ben de sevmistim olmeden once " yazisi sag taraftan hafif bir tasma yapmis biraz daha kucuk ve farkli fontla duzenlenebilir.. Ayrica yine BENDe derken Ben ve De ayri yazilir.. ( BEN DE ) ...

Basarilar dilerim..

Kolay gelsin..

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş sade olmuş :)
bende sevmişdim ölmeden önce yazısı siyahlıkdan taşmıs
şairin fotografı pek uyumlu olmamıs renk olarak resim olarak yazı olarak soyadı büyük harfle değil.
ayrıca yazılar farklı bir font olabilir..

emegine sağlık başarılar canım:kiss:

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
canancım teşekkür ederim..decupe sende ayrıntıları farkedip beni uyardığn için sanada teşekkür ederim.ama renk tonu derken aşk ve ayrılıgı bir arada anlatmıştı şair ..bende ona uygun olsn die siyah ve kırmızıyı birlkte kullandım..yorumlarınız için saolun:angel:

tuncer özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın MagiC_She58k, Merhaba.

Eseri grafik olarak eleştirmeyeceğim.
Ama, arka kapaktaki biyografi ile ilgili olarak birşeyi belirtmeden de geçemeyeceğim.

Biyografinin sonunda diyor ki:
"......şiir kitabı okuyucular tarafından çok beğenilmiştir."

Eseri okumadım.
Doğal olarak şiirler konusunda birşey diyemem.

Ama, bu kitap henüz yayınlanmadığına göre, (yeni tasarlamış olduğunuzu söylüyorsunuz) ya da yayınlanmış olduğunu varsayalım, gittiniz, kitapçıda bu kitabı gördünüz, okudunuz, çok beğendiniz ya da hiç beğenmediniz..

Kitabın arkasına baktınız:
Meğer siz kitabı çok beğenmişsiniz..
Ama haberiniz yok.

Bu biyografiyi yazan (muhtemelen şair); sizin beğenilerinizi önceden bilmiş olabilir mi?

Tuncer ÖZKAN

Not: Ayrıca metinde sekiz tane de imlâ hatası var.

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bizzat bu şiir kitabını okudum ve beğendim..onun için öyle yazdım.şiirin kapağı farklıydı ama ben kendimce tasarladım bunu..ve bu bir deneme çalışması.Basılmadı basılmayacak.imla hatalarını farkedip uyardığın için saoL..galiba türkçem bozuk:S

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
arka biyografi

çok saçma olmuş büyülü kız okuyanlar çok beğendi ben kitap piyasaya çıksa arkayı okuyunca hayatta almam mesela okunmayan bir kitap okuyucular tarafından beğenilmez bunlara dikkat ederek yazarsan daha iyi olur birde malum imlalar

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha dikkatli olucam diğer sefere:)saolun..

Lambada

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle emeğe saygı. nokta koymakda sanattır önemli olan onu nereye koyduğunuz ve ne kadar gösterişli kıldığınızdır. imlâ hatalarına gelince grafikerlerin %70 nin imlâ hatası yapması doğaldır. Onlar editör değil grafikerdir ki zaten arkadaşımız mevcut çalışmasını şaşalı bir şekilde göstermiyor.

ikincisi "okuyucular tarafından beğenildi" çalışmanın örnek olması ve baskıya girmemiş olması onun daha önce okunmadığı anlamına gelmez. Ayrıca burada bir reklam var amaç kitabı satmak. Siz yaptığınız grafiklerde "YALAN" söylemiyormusunuz ? :) kırmızı kanatlı kuş, mavi gözlü balık.. su damlasından mum.. Arkadaşlar bırakın imlâ hatası aramayı grafiklerde hatalar ve çözümler arayın..

Son olarak çalışma için; bence kapak yazıları gelişigüzel yazılmış daha derli toplu ve koordineli yapılabilir. Hoş çalışma yinede kolay gelsin.