Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

silinsin

badreligion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
silinsin

jrat%C4%B1ofj.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

DesingI

🌱Yeni Üye🌱
Ben resim göremedim.. Sanırım resmi eklemeyi unutmuşun yada ben göremiyorum resmi.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mouse ile çizim yapmak gerçekten çok zordur. Aslına bakarsan bu kadar detay ile uğraşırken fena da gitmiyorsun..Bol şanslar.

Tablet olayına gelince ucuz yollu 200 - 350 Tl'lerde bir çok çizim tableti var..O olmadı 2. ellerde makul fiyatlarda..

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar merhaba. Az çok çizim yeteneğim var. Bu sıralar dijital illustrasyonlara merak sarmış bulunuyorum. Kara kalemlerim de var çizimi seven birisiyim

Şimdi sorunuma gelirsek resimde görünen çalışma ikinci çalışmamdır. Dün başladım. toplamda 10-11 saatte bu kadar gelebildim. Gerçekten çok moralim bozuldu. Dün 5, bugün de 5 ya da 6 saat uğraştım sanırım ama gelinen nokta çok yavaş daha çok yolu var. Tabletim de yok mousela çiziyorum. Tablet alsam bi hızlanma görür müyüm.

Diğer bi sorum da böyle bi illustrasyonun ne kadar zamanda bitirilmesi gerekir. teşekkürler

jrat%C4%B1ofj.jpg

Mouse ile çizdim diyene kadar normal gördüm durumu ama bu cümleden sonra saygı duydum :) Mouse ile bu kadarını yapıyorsanız tabletle çok daha iyilerini yapabilirsiniz daha kısa sürede. Tabletle çizdiğiniz zaman basınç hassasiyeti olduğu için 10 saatte yaptığınız bu çalışmayı 5-6 saatte belki daha kısa sürede bitirirsiniz. Ayrıca süre size kalmış birşey, bu aşamaya 4 saatte de gelinir 10 saatte de. Bu sizin programa, tablete, renk ve doku bilgisine ne kadar hakim olduğunuzla alakalı bir durum. Umarım yardımcı olabildim.

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu resimdeki photoshop değilmi

badreligion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mouse ile çizdim diyene kadar normal gördüm durumu ama bu cümleden sonra saygı duydum :) Mouse ile bu kadarını yapıyorsanız tabletle çok daha iyilerini yapabilirsiniz daha kısa sürede. Tabletle çizdiğiniz zaman basınç hassasiyeti olduğu için 10 saatte yaptığınız bu çalışmayı 5-6 saatte belki daha kısa sürede bitirirsiniz. Ayrıca süre size kalmış birşey, bu aşamaya 4 saatte de gelinir 10 saatte de. Bu sizin programa, tablete, renk ve doku bilgisine ne kadar hakim olduğunuzla alakalı bir durum. Umarım yardımcı olabildim.

teşekkür ederim cevabınız için. hala bi tablet alamadım. bu çalışmaya arada sırada devam ediyorum %20 si falan anca bitti ve mousela cidden kol kası yaptım artık. sırf bitirme süresi yüzünden dijital illustrasyon bana göre değil sanırım

renk ve dokuya az çok hakimim organik dokuları ve renkleri analiz etmem çok uzun sürmüyo. zaten az çok da kara kalem ve kuru boya geçmişim var bir de tablet alıp deneyeceğim. mouse'a göre ciddi bi hızlanma söz konusu olursa devam edeceğim çünkü dijital illustrasyonu o kadar seviyorum ki ve aklımda çok güzel şeyler var. ama işte bu süre moralimi çok bozuyo umarım tablette bi hızlanma görürüm.

tekrar teşekkürler.