Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şirketlerin Marko Paşası

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆

imageshack.us sitesine bağlanamıyorum,bu siteye alternatif kaliteli bi site bilen varmı acaba, yukardaki çalışmayı gen.tr adında bi siteden yükledim pek içime sinmedi açıkcası

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim,çalışmamı imgur adlı siteden yeniden yükledim sizin söylediğiniz siteyide kullanacağım.Kapak hakkında bi yorumunuz yokmu?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında biraz karışık gibi geldi bana labirentler filan bir de kitabın konusu tam olarak nedir onu merak ettim

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şirkelere danışmanlık yapıp yardımcı olan bir yazar var böyle bi kitap çıkartıcak kapağını yapmamı istediler.Kitabın ismi bana ait değil,tasarım fikri bana ait , zor durumda kalmış şirketlere yardım eden bir yol göstericiyi yansıtmak istedim kapakta

Birde böyle bir alternatif yapmıştım.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
evet fikir güzel bence fakat oradaki insan figürlerinin çokluğu yordu gözümü sadece üstteki yol gösteren figür olsa diğerlerinin yerine belki yön gösteren ok ya da oklar koyup öyle deneseniz nasıl olur aceba bir de yazı karakterine takıldım daha düz vurucu bir karakter kullanabilirsiniz ve isimle kitap başlığı çok iç içe olmuş
ellerinize sağlık kolay gelsin

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence sırttaki yazı biraz fazla büyük olmuş. O yazıyı olabildiğince küçültüp ortaya toplayarak kapak takma aşamasında oluşabilecek milimetrik kaymalardan doğabilecek problemleri en aza indirebilirsiniz...

Genel olarak çalışmalar güzel hoşuma gitti...

Marko Paşa deyimi için bkz. :

Marko Paşa - Vikipedi

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet fikir güzel bence fakat oradaki insan figürlerinin çokluğu yordu gözümü sadece üstteki yol gösteren figür olsa diğerlerinin yerine belki yön gösteren ok ya da oklar koyup öyle deneseniz nasıl olur aceba bir de yazı karakterine takıldım daha düz vurucu bir karakter kullanabilirsiniz ve isimle kitap başlığı çok iç içe olmuş
ellerinize sağlık kolay gelsin

Teşekkür ederim youmunuz için.Aslında kitabın önü ve arkası birlikte gözüktüğü için çok kalabalıkmış gibi gözükebilir.Tek yüzüne düşen figür sayısı çokta fazla değil gibi.Ama belirttiğiniz gibi sade olması daha güzel gösterebilir o şekilde de deneyeceğim. Sizede kolay gelsin.

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Naçizane önerim tasarımı biraz daha sadeleştirmeyi dene.Kapağa bakınca kendimi o labirentin içinde hissettim,sıkıldım.Daha sade bir tasarımın daha iyi olucağına inanıyorum.Ayrıca,anafikri kitabın her iki kapağında tasvir etmene gerek var mı?mesela ön kapakla renk uyumunu bozmadan,ikinci kapağa ne bileyim yazarın resmi,kitaptan bir alıntı,yada bir özgeçmiş filan?

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence sırttaki yazı biraz fazla büyük olmuş. O yazıyı olabildiğince küçültüp ortaya toplayarak kapak takma aşamasında oluşabilecek milimetrik kaymalardan doğabilecek problemleri en aza indirebilirsiniz...

Genel olarak çalışmalar güzel hoşuma gitti...

Marko Paşa deyimi için bkz. :

Marko Paşa - Vikipedi

Evet haklısınız sırttaki yazıyı küçültsem daha iyi olacak galiba oraya ilave olarak yayınevi logosu gelecek zaten.Marko paşa ya gelince bende bazı araştırmalar yaptım tabi.Ama kitabın ismine müdehale etme şansım yok.Açıkcası bende hiç sevmedim bu kitabın ismini. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Naçizane önerim tasarımı biraz daha sadeleştirmeyi dene.Kapağa bakınca kendimi o labirentin içinde hissettim,sıkıldım.Daha sade bir tasarımın daha iyi olucağına inanıyorum.Ayrıca,anafikri kitabın her iki kapağında tasvir etmene gerek var mı?mesela ön kapakla renk uyumunu bozmadan,ikinci kapağa ne bileyim yazarın resmi,kitaptan bir alıntı,yada bir özgeçmiş filan?

Yazarın hayatıyla ilgili arka kapağa bilgi yazmamı değilde kitabın içeriğiyle ilgili bişeyler yazmam istendi.Bunu doküman gelince ekleyeceğim.Sadeleştirme fikrinize katılıyorum.Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
marko

Arkadaşlar değerli yorumlarınızını dikkate alarak bazı düzenlemeler yaptım.