Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şişe içindeki resmi silmek istiyorum

farketmezelf

🌱Yeni Üye🌱
forumda aradım fakat bulamadım. eğer yanlış yerde konu açıyor isem şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar aşağıda ki resimde şişenin içindeki resmi çıkartıp tatil beldelerinin fotoğraflarını eklemem lazım. (eyfell kulesi şişenin içindeymiş gibi duracak) şişe içine resim koymak sorun değil fakat şişenin içindeki yelkenliyi nasıl kaldırabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.
ft8pn.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Fotoğrafçının gözünden kaçmamalı :) , yinede başarılı bir çalışma

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
forumda aradım fakat bulamadım. eğer yanlış yerde konu açıyor isem şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar aşağıda ki resimde şişenin içindeki resmi çıkartıp tatil beldelerinin fotoğraflarını eklemem lazım. (eyfell kulesi şişenin içindeymiş gibi duracak) şişe içine resim koymak sorun değil fakat şişenin içindeki yelkenliyi nasıl kaldırabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.
ft8pn.jpg

Merhaba,
Umarım işine yarar

Kolay gelsin

4TCqmpj.png

0ChkaB4.png

farketmezelf

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. eyfel kulesini yerleştiren arkadaşa da tekrardan tşkr güzel olmuş fakat ben bir kaç foto birden yerleştirmeyi düşünüyorum ve hazıra konmak ayıp olur onuda ben uğraşıp becereceğim inş. Fakat bana anlatım linki lazım :(

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. eyfel kulesini yerleştiren arkadaşa da tekrardan tşkr güzel olmuş fakat ben bir kaç foto birden yerleştirmeyi düşünüyorum ve hazıra konmak ayıp olur onuda ben uğraşıp becereceğim inş. Fakat bana anlatım linki lazım :(

Merhaba,

Aşağıdaki resimde kısaca anlatmaya çalıştım,
rcDvaQF.jpg

Kaynak dosyayıda buradan indirebilirsin.

Kolay Gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

farketmezelf

🌱Yeni Üye🌱
Ferox ne yazık ki bulanıklaştırmayı bir türlü bezeremedim tam olarak. ben resmi png haline getirdim fakat o şişe içine düzgün olarak koyamadım?
w70Tx.png

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
Ferox ne yazık ki...

Forum içinde yapmak istediğiniz uygulama için uygun dersler mevcut.
Gerekli aramayı forum içinde sağ üst köşede bulunan arama butonunu kullanarak yapabilirsiniz.

Verilen yönlendirmeler ve yorumlar sonucu uygulamayı bir kaç kez yapmaya çalışarak kesin sonuca ulaşabilirsiniz.
İstediğiniz sonuca ulaşamıyorsanız freelance iş verenler / iş verenler adlı alanlara açacağınız konular ile ücreti karşılığında işi bilen birine yaptırabilirisiz.

İyi çalışmalar.