Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site çalışmam

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlar ve tavsiyeler lütfen

ilke.jpg

Lilith_

🌱Yeni Üye🌱
logo kotu duruyor kararsızlıgınızn bıttıgı an kısmı cok ortada kalmiş siteye bakınca napmaay calıstıgını anlayamadim site ıcı aramayı o kısımdan cıkartablrsn çalışmanın ustnde daha ugrasman gerekıyor bence kolay gelsn:))

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Farkli bir hayal urunu farkli bir bakis ama nereden baktiniz bu tasarimi yaparken ben cok merak ediyorum sahsen.
sol bolum , orta bolum , ust bolum yorumsuz birsey gercekten ne diyecegimi bilemiyorum bence biraz orneklere bakmak lazim ? biraz hayal gucunuzu gelistirmekte fayda olabilir.
Dip not : footer bolumunu begendim sade ve hos ( hiç olmaz ise duzgun )

Basarilar dilerim

coderxx

🌱Yeni Üye🌱
sol tarafı doldurmuşsun ama sag taraf çok boş kalmış sırıtmış ...alta dogru yıgıp gitmişsin . en azından arama butonları sagda olsaydı belki daha güzel olabilirdi..üzerinde çalışırsan daha güzel bişeyler yapabilirsin

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
linki burda tıklayınız

ya arkadaşlar çok acımasızca eleştiriyorsunuz böyle yapasanız birda bu foruma girmem
yani bu şişehane kasımpaşa falan çok ağır kalp kırmayalım
ben zaten süpermenim demedim site tasarım amaçlı yapılmış ve tasarımda bende çok zayıf bu şekil eleştiriler çok ağır

neyse yukarda linki var w3c uyumlu kodlar ben zaten html ve css biliyorum okadar tasarım yeni öğreniyorum

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
linki burda tıklayınız

ya arkadaşlar çok acımasızca eleştiriyorsunuz böyle yapasanız birda bu foruma girmem
yani bu şişehane kasımpaşa falan çok ağır kalp kırmayalım
ben zaten süpermenim demedim site tasarım amaçlı yapılmış ve tasarımda bende çok zayıf bu şekil eleştiriler çok ağır

neyse yukarda linki var w3c uyumlu kodlar ben zaten html ve css biliyorum okadar tasarım yeni öğreniyorum

Şişhane-Kasımpaşa lafını ben söyledim. Bir bütünün parçaları arasındaki uyumsuzluğu anlatan bir ifadedir. Biraz sertçe bir ifade olarak algılanabilir. Forumun genel üslubuna kaptırmışım kendimi. Haklısın, daha yapıcı olunabilir. Kusura bakma.

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam teşekkürler arkadaşlar