Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site üyeliği şifreleme sistemi(satış)

tarkan0009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aktif failyette olan site ve burda bulunan bilgi görsel vb birçok şeyi kişilere kiralamayı düşünüyorum...haliyle site ye direk girilemiyecek ve giriş içinde cod(şifre) lazım olacak...ama belki binlerce şifre:.. bu önceden hazırlanmış binlerce şifreyi ve sistemi web siteme nasıl monte edicem ve nerden temin edebilirim...şifre üreten ve bu şiferlerle siteme girilecek sistem...anlatabildimi acaba...yardımlarınızı bekliyorum

live34

🌱Yeni Üye🌱
doğru anladıysam web sitende ücretli içerik paylaşımı yapacaksın , bunun için şifre üretme yerine , kullanıcı hesabı yapman çok daha mantıklı ve isabetli bu şekilde kullanıcılara roller tanımlayabilirsin . örnek ahmet kullanıcısı içerik 1 'i görebilir mehmet tüm içerikleri veya ahmet kullanıcısı üyelik bitiş tarihi xx dir . artı kullanıcı şifresini kendi üretir.

tarkan0009

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğru anladıysam web sitende ücretli içerik paylaşımı yapacaksın , bunun için şifre üretme yerine , kullanıcı hesabı yapman çok daha mantıklı ve isabetli bu şekilde kullanıcılara roller tanımlayabilirsin . örnek ahmet kullanıcısı içerik 1 'i görebilir mehmet tüm içerikleri veya ahmet kullanıcısı üyelik bitiş tarihi xx dir . artı kullanıcı şifresini kendi üretir.

evet tamam da 100.000 tane kullanıcı hesabını yapcak Düzen lazım bana..eğer kullanıcı hesabıyla oluyor ise...NE ALA olabilir yani bu siteden faydalanacak kşiye Kart İLE şifresini kodunu neyse verecem(satacam) oda bunla siteye giriş yapacak....ücretle bu sistemi yaptıracağım....başka isteklerimde var...tarkankocamn windowslive burdan görüşebiliriz.kolay gelsin

denizyildizim1

🌱Yeni Üye🌱
sorununu çözemediysen ve işi yaptırmadıysanız irtibat kurabılırsınız.
saygılarımla