Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site yayınlama help me

magicduck

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar, bana site yayınlamayı msn üzerinden öğretebilicek deneyimli birisi var mı_?
daha doğrusu yaptığım siteyi beraber yayınlıcaz.ücretsiz hosting falan aldım ama beceremedim

Seda;

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
İlk olarak konu başlığınızda yabancı kelimeler kullanmayınız.Lakin terim değilse.

Aslında çok basit.İlk önce sunucuya (hosting) bağlanmak için bir programa ihtiyacın var.Kullanımı basit ve ücretsiz oluşu bakımından kullanımı tercih edilen FilleZillayı indir.

95850342.png

AnaBilgisayar: Sunucunun verdiği FTP adresini yazmalısın.
KullanıcıAdı : Yine almış olduğun FTP nin kullanıcı adını yazmalısın.
Şifre : FTP Şifresini yazmalısın. :D

Enter a basarak bu FTP ye bağlanıyorsun.Bağlandığın zaman 4 no lu alanda bir htdocs klasötü vardır.Bütün site dosyalarını bu htdocs klasöürünün içine kopayalamalısın.

1 ve 3 nolu alanları kullanarak FTP ye aktaracağın dosyalarını belirlersin.1 nolu alandan bilgisayarındaki dizinlere ulaşabilirsin.Her hangi bir dizini seçtiğinde içeriği 3 nolu alanda göüzkecektir.3 nolu dizinde yer alan dosyalardan istediklerini sürükle bırak yöntemi ile 4 nolu alana (ilk htdocs a 2 kere tıklayıp içine girmen gerekir) sürüklemelisin.

Hala problem yaşarsan msnime profilden ulaşabilirsin. :angel:

magicduck

🌱Yeni Üye🌱
çokkk sağoll ilk başta problem yaşadım ama ben büyük şapşallık yapıyomuşum ftp adresini yanlış yazıyomuşum neyse problem çözüldü çok teşekkür ederim tekrardan.

Rhasdaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Free host aldığınız adresi banada verir misiniz? Ben o kadar aldım ancak hiçbirinde ftp paneli yok desteklemiyorda :)