Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sitem için logo tasarımı yaptım ama ...?

Teknokoliker

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar,
Ben sitem için bir logo yaptım. Ama bir türlü içime sinmedi. Sıkıntı şu yaptığım tasarımı kimileri beğendi kimileri beğenmedi. Benim hala hoşuma gidiyor. Ayrıca şuan bir kartvizit yapmayı da düşünüyorum. Kartvizitte tabiki logoda olacak. Sizce nasıl olmuş bu logo?

Ayrıca bir de sitem de en çok eleştirilen kısım ise header kısmı burada turuncu - yeşil uyumundan faydalanmak istedim ama yeşil rengini beğenmiyorlar. Sizce nasıl? yada hangi rengi kullanabilirim.

web sitem ise şu : *******

31577_410747708994286_541689808_n.png

Yardımlarınızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler,

Sadık BOZKURT

Moderatör tarafında düzenlendi:

yudup

🌱Yeni Üye🌱
Sadelik düşünülmüş ancak çerçevenin ve T harfinin etrafını kalın beyaz çizgilendirmenizi tavsiye ederim ;)

Tasarımcı arkadaşlar,
koyu tonları açık tonlarla yan yana kullanmanız faydanıza. bu tasarımda da siyah ve turuncu renkleri arasına bir renk yada açık tonlu bir hat(çizgi) ihtiyacı duyulmuş. Kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Novabil

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.novabil.com.tr
Tasarım

Merhaba öncelikle hizmet verdiğin alan bilişim olduğu için renkler tasarımlar çok önemli çünkü yapılan iş ile görsellik paraleldir . konuya gelelim öncelikle
logo olarak sadece baş harf kullanaman pek açık değil çünlü tekno evrenseldir. ayrıca daha teknolojiye yönelik tasarım yapabilirdin ( yardımcı olabiliriz) Header kısmı uymamış hem renk uyumsuzluğu hemde Stroke olayı counturda abartılı olmuş destek alarak daha iyi bir header çizebilirsin bir site kurmak kolay değil masrafı uğraşı var olursa iyi olsun

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar,
Ben sitem için bir logo yaptım. Ama bir türlü içime sinmedi. Sıkıntı şu yaptığım tasarımı kimileri beğendi kimileri beğenmedi. Benim hala hoşuma gidiyor. Ayrıca şuan bir kartvizit yapmayı da düşünüyorum. Kartvizitte tabiki logoda olacak. Sizce nasıl olmuş bu logo?

Ayrıca bir de sitem de en çok eleştirilen kısım ise header kısmı burada turuncu - yeşil uyumundan faydalanmak istedim ama yeşil rengini beğenmiyorlar. Sizce nasıl? yada hangi rengi kullanabilirim.

web sitem ise şu : *******

31577_410747708994286_541689808_n.png

Yardımlarınızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler,

Sadık BOZKURT

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

Grafikerler.net forumlarında üyelerin yazmış olduğu mesajlarda başka sitelere ait bağlantı adresi vermesi yasaktır. Herhangi bir sebepten ötürü bağlantı adresi verilmiş ise yönetim ilgili bağlantı adresini silme ya da bağlantısını kaldırma yetkisine sahiptir.