Çok Teşekkür ederim Deniz Hanım

Sadece ben değil; onlarca kişinin ahını aldıkları için; benden kaynaklandığını düşüneceklerini sanmıyorum

İnternet cafeden falan yaparım; parmak izlerimi bile silerim; bulamazlar

Şaka bir yana becerebilsem keşke; fena olmazdı; kime kızdıysan GÜM!!!
Tercih edilen yol zaten internet cafe oluyor. Ama genelde mutlaka izine ulaşılıyor

Tabi sizin ki o kadar detaylı bir araştırma ve bu boyuta gelecegini sanmıyorum. Fakat sonuçta şirketin sitesini çökertmek sadece patronunuza zarar vermez. O siteden faydalanan insanları da bundan mahrum bırakmış olmazmısınız?

Yıkıp, bozmak çözüm değildir, çözüm: kafalardaki zihniyeti yık(A)maktır.
aslında sakinliğim sanırım benimde o yolardan geçmiş olmam

o açıdan napim suç hackleyende değil bunu güvenliğini sağlayanda kötü olan tek şey var o da siteyi satığım adam parasını talep ederse çünkü halen bir alternatif bulmuş deilim ve warez kulanmak istemiyorum ucuz bir emlak scpriti bulursam cebimden ödeyip tekrar kuracam varmı elinde ucuz bişey olan ?
Sitenin güvenlik açığı ne kadar az ise, o kadar hacklenme riski az olacaktır. Ama bu işi gerçekten yapmak isteyen kişi ciddi uğraşlar verecektir. En ufak açık bile onun işini bu durumda zaten girecektir. Sizin başınıza gelen ve bahsettiginiz hack değil, hackleyenlerde hacker.
Yanlış tabir genel dil de, bazı eksik bilgiler ile, kulaktan dolma bilgilere kalmaktadır.
Hacker nedir? "Bilgisayar sistemine izinsiz girerek sistemi bozan kişiler" Teknik beceri sahibi, programlama mantıgını bilen, problem çözmeyi seven kişilerdir . Hem programlama hem de ağ hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Bahsettiginiz kişiler ise hacker değil,
cracker("
korsan") olarak geçmektedir. Bilgisayar sistemlerini bozma, elektronik çağrı cihazlarını izinsiz kullanma, web sitelerini etkisiz hale getirme, şifreleri Çalma v.b etkinlikler gerçekleştirir. Fark: biri yapar, gerekirse bozar(Yapılması gereken bu ise)...diğeri sadece "bozar"...EN BÜYÜK FARKI İZİNSİZdir...
Malesef ki bu meslek bile şu an bu halde...Halbuki bazen bir devletin, yasa dışı açılan bir örgüte karşı stratejisini korumak amaçlı onun sanal alemde gösterdini izlenimi çökertmek amaçlı yapılan hack, bazende bir çocugun kişisel bir web veya forum sitesini hacklemesi ile bu hale düşebiliyor.