Sizlerle birkaç SB çalışmamı paylaşmak istedim. Seyirlerinize... Devam edecek.
arasyas 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 389 Tepkime puanı 24 3 Eki 2009 #1 Sizlerle birkaç SB çalışmamı paylaşmak istedim. Seyirlerinize... Devam edecek.
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 3 Eki 2009 #2 Çok güzel kareler çok beğendim Emeğinize sağlık
ewine 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 1 3 Eki 2009 #3 hepsi birbirinden güzel kareler... devamını bekliyoruz emeğe saygılar.
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 3 Eki 2009 #4 1. ve sonunca kare çok güzel... Emeginize sağlık...
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 3 Eki 2009 #5 Çalışmalarınız çok güzel... tebrik ediyorum,paylaşım için teşekkürler Emeğinize sağlık Devamını merakla bekliyeceğim...
Çalışmalarınız çok güzel... tebrik ediyorum,paylaşım için teşekkürler Emeğinize sağlık Devamını merakla bekliyeceğim...
arasyas 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 389 Tepkime puanı 24 5 Eki 2009 #7 sirine24' Alıntı: Çok güzel kareler çok beğendim Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. ewine' Alıntı: hepsi birbirinden güzel kareler... devamını bekliyoruz emeğe saygılar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, tabiki devamı gelecektir. MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: 1. ve sonunca kare çok güzel... Emeginize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Miray. a.g.s.l' Alıntı: Çalışmalarınız çok güzel... tebrik ediyorum,paylaşım için teşekkürler Emeğinize sağlık Devamını merakla bekliyeceğim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, bu serinin devamını şuan yükledim
sirine24' Alıntı: Çok güzel kareler çok beğendim Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. ewine' Alıntı: hepsi birbirinden güzel kareler... devamını bekliyoruz emeğe saygılar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, tabiki devamı gelecektir. MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: 1. ve sonunca kare çok güzel... Emeginize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Miray. a.g.s.l' Alıntı: Çalışmalarınız çok güzel... tebrik ediyorum,paylaşım için teşekkürler Emeğinize sağlık Devamını merakla bekliyeceğim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, bu serinin devamını şuan yükledim
MagiC_She58 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Eyl 2009 Mesajlar 565 Tepkime puanı 8 Yaş 40 5 Eki 2009 #8 hepsi genel olrk güsel ama ben 1.ve 3. kareyi daha cok begendim.eline saglık kardeşim :angel:
arasyas 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 389 Tepkime puanı 24 5 Eki 2009 #9 MagiC_She58' Alıntı: hepsi genel olrk güsel ama ben 1.ve 3. kareyi daha cok begendim.eline saglık kardeşim :angel: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
MagiC_She58' Alıntı: hepsi genel olrk güsel ama ben 1.ve 3. kareyi daha cok begendim.eline saglık kardeşim :angel: Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
sdbyrk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Ara 2008 Mesajlar 191 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.ucgenmedya.com 5 Eki 2009 #10 Portreleriniz oldukça başarılı...Bazı karelerde ışık eksikliği var sanki fakat güzel duygular hissettiriyorlar genel olarak.. Başarılar.
Portreleriniz oldukça başarılı...Bazı karelerde ışık eksikliği var sanki fakat güzel duygular hissettiriyorlar genel olarak.. Başarılar.
arasyas 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 389 Tepkime puanı 24 6 Eki 2009 #11 sdbyrk' Alıntı: Portreleriniz oldukça başarılı...Bazı karelerde ışık eksikliği var sanki fakat güzel duygular hissettiriyorlar genel olarak.. Başarılar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
sdbyrk' Alıntı: Portreleriniz oldukça başarılı...Bazı karelerde ışık eksikliği var sanki fakat güzel duygular hissettiriyorlar genel olarak.. Başarılar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
E Elif çelik 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Ağu 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 8 Eki 2009 #12 Aaa! gerçekten çok başarılı.tebrk ederım.1 kaç tanesini çaldım
daüsseher 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Eki 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 8 Eki 2009 #13 çok güzeller,emeğinize sağlık...
arasyas 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 389 Tepkime puanı 24 9 Eki 2009 #14 Elif çelik' Alıntı: Aaa! gerçekten çok başarılı.tebrk ederım.1 kaç tanesini çaldım Genişletmek için tıkla ... Çalmaya ne gerek var isteyin orjinal ölçüsünü hediye edeyim. Teşekkür ederim bu arada. daüsseher' Alıntı: çok güzeller,emeğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Elif çelik' Alıntı: Aaa! gerçekten çok başarılı.tebrk ederım.1 kaç tanesini çaldım Genişletmek için tıkla ... Çalmaya ne gerek var isteyin orjinal ölçüsünü hediye edeyim. Teşekkür ederim bu arada. daüsseher' Alıntı: çok güzeller,emeğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 9 Eki 2009 #15 Serinin yeni çalışmaları çok başarılı gerçekten... Tebrik ederim emeğinize sağlık,ışığınız hiç sönmesin Başarılarınızın devamını dilerim
Serinin yeni çalışmaları çok başarılı gerçekten... Tebrik ederim emeğinize sağlık,ışığınız hiç sönmesin Başarılarınızın devamını dilerim
tsira_ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 178 Tepkime puanı 2 14 Ara 2009 #16 yine konuşturmuşsun arasyas tebrikler harika hepsi. çok güzel bi bakış açın var.
arasyas 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Ara 2007 Mesajlar 389 Tepkime puanı 24 14 Ara 2009 #17 tsira_' Alıntı: yine konuşturmuşsun arasyas tebrikler harika hepsi. çok güzel bi bakış açın var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğenmene sevindim. Selamlarımla...
tsira_' Alıntı: yine konuşturmuşsun arasyas tebrikler harika hepsi. çok güzel bi bakış açın var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğenmene sevindim. Selamlarımla...
risenwing 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 55 Tepkime puanı 2 18 Şub 2010 #18 Çok güzel yakalamışsın bazı resimlerde anı, eminim çok uğraşmışsındır. Tebrik ederim başarılar.
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 18 Şub 2010 #19 çok güzeller... emeğinize sağlık...