Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizce en doğal hangisi ? -1

hac_ker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.veliduzgun.com
organiktarima4.jpg

Herkese başarılar...

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
"Doğal olan hangisi?" ile kastedilen bezelye ise; iki farklı bezelye görseli ile "soru"nun yöneltilmesinin daha doğru olacağı kanısındayım. Gördüğüm kadarıyla asıl vurgu yapılmak istenen şey "doğallık" olgusu. Ancak buradan bakınca bezelye zaten "doğal" görünüyor. :) Daha net bir ifadeyle, bezelyenin dışındaki "bezelye taneleri şeklinde" görünen görseller bezelyeyle alakasız gibi görünüyor. Bezelye taneleri olarak görmek istediğimiz zaman ise, göz 'ikinci bir bezelye'yi arıyor (tabi tanelerden bahsetmiyorum, bezelyenin bütününden bahsediyorum). Kısaca, bu görsele uyan "soru" yanlış seçilmiş; veya bu "soru"ya seçilmiş görsel yanlış. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

Görsel seçimiyle, anlatılmak istenen "TAM OLARAK" anlatılamamış. Eksik ya da yanlış bir şeyler var. :S
Emeğine sağlık, başarılar. Saygılarımla...

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Şu eleştirilere bayılıyorum, eleştiriler olmadan kesinlikle gelişme olmaz.
Yarışma çalışması olduğundan dolayı eleştiri yapmak istemiyorum ama biraz düşünülmesi gerek bu çalışma üzerinde.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Daha önce bezelye içinde elma olan bir çalışma daha görmüştüm :D

Hazır bir resim midir bu bilmiyorum ama, pek yaratıcı olduğuna inanmam o zaman...

Başarılar...

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılar dilerim,bende sponsorların arasındaki o mavi çizgilere takıldım:)niye koydunuz anlamadım..bol şanslar..