Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Son çalıştığım logolarım

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
buyuk1273835816l.jpg

buyuk1273835895.jpg

buyuk1273836335.jpg

buyuk1273836374.jpg

buyuk1273836492.jpg

buyuk1273836652.jpg

buyuk1273836746.jpg

buyuk1273836790.jpg

sinav.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Avantaj Ticaret ve Sınav Matik logolarını çok beğendim eline sağlık.

sweepp

🌱Yeni Üye🌱
baya güzel banada yardımcı olursan sevinirim ***

Moderatör tarafında düzenlendi:

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Teşekkürler yorumlarınız için.
sweepp nasıl bir yardım rica etmiştin?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
avantaj isimli çalışma daha ön planda , daha iyilerinide yapabilirsin.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Sınav Matik logosu hoş duruyor eline sağlık.

okant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ıtır organik yumurta il bakışta dikkat çekiyor.
gölgeler konusunda tereddütlerim var.
tebrikler. ikinci sto da modern bir çalışma olmuş.

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
STO için modern yorumunu duymak mutlu etti beni teşekkür ederim. Gölgelerle çalışmayı severim ama bazen abartıyorum kabul :)

panco473

🌱Yeni Üye🌱
Serkan Tunalı Ort. logosunu ne için tasarladığını sorabilir miyim?

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Serkan Tunalı ve Ort.
İki ortağın açtığı bir mali müşavirlik bürosu için hazırlamıştım.

aliyimben

🌱Yeni Üye🌱
hep internette olan hazır görselleri kullanmışsın, özgünlük nerde tipografi nerde espas nerde diye sorarlar adama.internette yıgınla bu örneklerden bulabılırm. umarım daha bilinçli çalışırsınız.

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha iyileri olabilir zamanla olur

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Biraz Saygı !

hep internette olan hazır görselleri kullanmışsın, özgünlük nerde tipografi nerde espas nerde diye sorarlar adama.internette yıgınla bu örneklerden bulabılırm. umarım daha bilinçli çalışırsınız.

Biraz haksızlık yaptınız bence. Özellikle üslubunuzla. Evet yapılmış logoları incelediğimde esinlendiğim oldu ve benzer çalışmaları oturup çizdim geçmişte.
Ve evet bir yere kadar hak veriyorum eksik olan yerler var. Elbette yerimde saymıyorum.

Bu çalışmalara bakıp bana bilinçsiz demeye hakkınız yok. Eleştirdiğinizde pozitif ve nazik bir tavır takınmanız özellikle iş hayatınızda size çok kapı açacaktır. Aynı anda da eleştirdiğiniz kişiye öğüt niteliğinde olacaktır. Aklınızda olsun.

Saygıyla gelen her şey kabulümdür. Özellikle düzgün bir türkçeyle yazıldığında. İyi çalışmalar.

aliyimben

🌱Yeni Üye🌱
Peki daha düzgün bir üslubla eleştiriyim.
Itır organik yumurtayı ele alalım. Görsel kesinlikle internetten bulunmuş bir görsel. yumurtada serifsiz bir fontla Ekotopya yazdığını görüyorum. Sora birden Cooper la Itır yazılmış azcık efekt arkasına gölge vermişsin. Itır yazısının espaslarınında problem var. Biraz daha açılması, gerekirsede arkasındaki gölgenin kalkması gerekiyor. Itır ı stopper olarak ele alalım.Itırın hemen altında x height ı yüsek alakasız bir sans serif fontla, Itır yazısıyla tam bloklanmak için espasları açılmış bir organik yumurta yazısını görüyoruz.
Font seçimleri çok yanlış. Bu fontlar Ms World dede var. Biraz daha font araştırması yapman gerekiyor.
Gelelim blinçsiz lafıma bukadar takılmanıza. Siz Buraya çalışmanızı koyduysanız eleştrilmeye açık olduğunuzu varsayıyorum. Yazı karakterlerinin dönemsel sınıflandırmalarını incelemenizi, espas ayarlarını biraz daha ayarlayabilmenizi,internetten görsel bulmak yerine sadece yazıyla işi çözebilceğinizi düşünüyorum.. Bu dediklerimi araştırırsanız daha bilinçli çalışmalar yaparsınız.

sekerpare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tahart.net
Evet Itır'ın görselini internet'ten bulmuş ve onun üzerinden yeniden çizip yapmıştım. 2009 yılının ortaları gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ve bir dönem bu yolu izleyerek çalışıyordum. Font konusuna gelince, artık bir font arşivim var. :) Ve yeni fontlara da meraklıyım. Sanırım o konuda bir daha sıkıntı yaşamam. Artık, özellikle son çalışmalarım, her şeyi ile bana ait çalışmaların peşindeyim. Yazdıklarınızı dikkatle okudum. Teşekkür ederim. Daha iyi olmaya çalışacağım.