Peki daha düzgün bir üslubla eleştiriyim.
Itır organik yumurtayı ele alalım. Görsel kesinlikle internetten bulunmuş bir görsel. yumurtada serifsiz bir fontla Ekotopya yazdığını görüyorum. Sora birden Cooper la Itır yazılmış azcık efekt arkasına gölge vermişsin. Itır yazısının espaslarınında problem var. Biraz daha açılması, gerekirsede arkasındaki gölgenin kalkması gerekiyor. Itır ı stopper olarak ele alalım.Itırın hemen altında x height ı yüsek alakasız bir sans serif fontla, Itır yazısıyla tam bloklanmak için espasları açılmış bir organik yumurta yazısını görüyoruz.
Font seçimleri çok yanlış. Bu fontlar Ms World dede var. Biraz daha font araştırması yapman gerekiyor.
Gelelim blinçsiz lafıma bukadar takılmanıza. Siz Buraya çalışmanızı koyduysanız eleştrilmeye açık olduğunuzu varsayıyorum. Yazı karakterlerinin dönemsel sınıflandırmalarını incelemenizi, espas ayarlarını biraz daha ayarlayabilmenizi,internetten görsel bulmak yerine sadece yazıyla işi çözebilceğinizi düşünüyorum.. Bu dediklerimi araştırırsanız daha bilinçli çalışmalar yaparsınız.