Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Son İhtar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Last Warning Message

Ejderhasıyla gezen zırhlı bir ulak,yani haberci.Az önce kartalın pençesine bir mesaj kağıdını rulo yapıp bağladı ve karşı kaleye gönderdi.
Mesaj kağıdında muhtemelen şartların içeriği yazıyor,üç vakte kadar geri dönüş yapılmaz veya şartlar kabul edilmezse büyük bir saldırının başlayacağının uyarısı var.Şartlar kabul edilir umarımda şelaleler kırmızı renge dönmez:)

Photoshopun default fırçalarını kullandım ve pixel pixel boyadım..Ladscape olarak iyi bir egzersiz oldu karakter tasarımlarından ayrı peyzaj çalışmalarada ağırlık vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

İyi seyirler;)

Last_Warning_Message_by_alikasapoglu.jpg

Uc-Logic Tablet
Photoshop CS3

2010©

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Karşımda değil de, yanımda olduğundan mı bilmiyorum; bu çalışma hiç ürkütmüyor, çirkin de değil.. :D

Manzara (Landscape) ve özellikle şelale çok gerçekçi.. Yine başarılı bir çalışma..

Tebrikler.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
harkulade bir çalışma çok hoş görünüyor ben bir tek adamın sol eline takıldım bir problem varmış gibi görünüyor gerisi süper :) ii çalışmalar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanın anafikri de kendisi kadar oldukça ilginç ve de başarılı.Tebrikler.Emeğinize sağlık diyor sıradaki çalışmalarınızı merakla bekliyorum.

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Sağol Skyfox evet bu çalışmada yin-yang yok ama her an gelebilir gene konuyu görüntülerken temkinli ol derim:)

Darkdevil teşekkür ederim,amcanın eli pençe şeklinde,yani sıkılmak üzere yarı yumruk gibi düşün.El biraz büyük gibi duruyor sanırım koca kompozisyonda gömüldüm gittim yeni farkettim:)

Nihat hocam sağolasın,evet çizerken birde senaryosu olsun istedim hazır sinemaskop kadraj olunca hikayesiz olmaz dedim:)

Tekrar teşekkür ederim değerli yorumlarınız için..
Kolay gelsin..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanın sol tarafında yer alan ejderhanın kanadına uygulanan gölgeleme içinde sanki bir siluet var gibi, veya bana öyle geldi, bilmiyorum.. kartalın uçarken ki hızını uyguladığınız kısmi flu kanatlar ile muhteşem vermişsiniz.. manzarada ki tonlamalar, renkler harika.. tebrik eder, darısı başıma derim (son 3 gün) :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Alicim çalışmalarını çok beğenirim az çok biliyorsundur artık..Ama ederhayı ejderha yapan pulları, ejdarhayıda görselin odağı yapan onlar olmamalımıydı? Elin bu ara zırh işlemeye alışkın kalmış sanırım:)

Eline sağlık tebrik ediyorum ..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çalışmanın sol tarafında yer alan ejderhanın kanadına uygulanan gölgeleme içinde sanki bir siluet var gibi, veya bana öyle geldi, bilmiyorum.. kartalın uçarken ki hızını uyguladığınız kısmi flu kanatlar ile muhteşem vermişsiniz.. manzarada ki tonlamalar, renkler harika.. tebrik eder, darısı başıma derim (son 3 gün) :)

Nur'a katılıyor ve dağın eteklerindede gizli duran yarım erkek silüeti var diyorum:) Sanırım bir anlamı var. Konsept çalışmalara güzel bir geçiş yapmışsınız. Landscape olarak gayet gerçekçi ve güzel bir çalışma.Emeğinize sağlık.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Bana göre karakterde Landscape de yeterince iyi ama daha da iyi olabilir tabiki :)
Güzel bir çalışma gerçekten.
Elinize, emeğinize sağlık...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kartal ehlileştirilmesi çok zor kuşlardandır.Bu yüzden haberci olarak atmaca güvercin gibi vs kuşları kullanılmış.Orta asyada yaşamış kazak türkler eski çağlarda kartalı daha çok avcılıkta kullanmışlar.Kusbeyleri, yavru iken yakalanip egitilen kartallara“kolbala” yani elde buyutulen kartal ve yetisken iken yakalanip egitilen kartala ise “tuzkartali” yani doga kartal derler.Doga kartalini egitmek, yavru iken yakalanip elde buyutulen kartali egitmekten daha zordur.
Çalışmalarınızı herzamanki gibi beğendiğimi her zaman belirtiyorum elinize sağlık. Bu sefer doğa manzarası da eklemişsiniz güzel bir çalışma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...