| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| | Sonny Ericsson W880i | Afiş Tasarımı | 2 | 1K |
sen şimdi diyon kı resmi sil tekrar yapbence kesinlikle telefonları bir ufuk çizgisi üstüne yerleştirmelisin
Böyle sanki havada kalmışlar gibi
Alt kısımlarını birbirine hizalamalısın yani :wink:
Öyle çok daha şık durucaktır
ayrıca gölgeleride farklı açılara bakmış; onlarıda birbiriyle aynı açıyla vermelisin bence
Ayrıca köşedeki kareleri fazla buldum; zemin rengini biraz parlatıp; onları kaldırırsan bence muhteşem olur
Yada kareler illa kalsın dersen bir yerinde daha kullan derim ben; kompozisyonun bütünlüğünü korumalısın
Ayrıca da ya sağ alt köşede kullandığın logoyu kaldır; yada yukardakini...
Tek bir tane yetecektir bence
Emeklerine sağlık
Saygılar
sevgiler
Ben begemedim. Dogru olan hic bir sey de goremedim. Ne yaparsan ciddi bir afis olur bunu da bilemeyecegim. Ama google a sonny ericsson 850 i wallpaper yazinca soyle seyler cikiyor:
![]()
Bunlarin hicbiri cok onemli degil. Eminim biraz daha dusunup biraz daha calisip cok daha basarili calismalar yapabilirsiniz. Asil merak ettigim suydu: madem photoshop kullanabiliyorsunuz, niye boyle bir calisma icin indesign kullandiniz ki? Indesign boyle bir calisma icin kesinlikle dogru arac degildir.
dedıgım gıbı ındesıgn de oluyor sunme ps de olmus olsaydı bu calısmalar gercekden hak verırdım yorumlarınıza ......
___________sovunmam budur________________
tekrar teşekkür ediyorum saygılar...