Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

[SORU] CoverAction

kandesign

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaslar baslikta yazdigim gibi graface kardesin sundugu
CoverAction'u indirdim ve Adobe Photoshop CS3 (Almanca) yükledim!!

Normal Step1 basinca sayfa aciliyor ve benim yaptigim grafiki icin kopyaliyorum, Step2 basinca hep arada hata veriyor
(Bütün Actionlari denedim hep ayni) :crying:!!

- Nerden kaynaklana bilir?
- Yada kiza anlatilmis bir Video, Tut varmi?

Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
ACILEN lazim onun icin!!!

SIMDIDEN TSK
kandesign

Benzer konular

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
tüm filtreleri rgb de uygulayıp,

cmyk da bazı filtrelerin çalışmaması gibi bir durum var sanki

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İndirdiğiniz actions un ne işe yaradığını ve ne yapmaya çalıştığını bize kısaca özetlerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim...

kandesign

🌱Yeni Üye🌱
İndirdiğiniz actions un ne işe yaradığını ve ne yapmaya çalıştığını bize kısaca özetlerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim...

graface kardesin sundugu action
https://www.grafikerler.net/coveraction-pro1-2-a-t21899.html

yaptigim CD, Bürosür vs grafikleri 3D haline getirmek istiyorum!!!

Step2 basdiktan sonra hep bu HATA veriyor (Layer2 su an mevcut degilgir)!!
Bir anlam veremiyorum, tam olarak ne yapmam bilmiyorum!

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
step 2 ye basınca direkt işlem mi başlıyor yoksa başka işlemlerde varmı

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu actionla oluşturulmuş bir örnek çalışmayı ekleyebilirmisiniz.

kandesign

🌱Yeni Üye🌱
bu actionla oluşturulmuş bir örnek çalışmayı ekleyebilirmisiniz.

Buyur:
robb.jpg

sampletemplates.jpg

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizn uygulamaya çalışıp hata verene hangisi

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende bu tarz çalışmalar yapıyorum.

yapılan action özel şartları (elle layer açma, renk paletini sb ye çevirme gibi) içeriyor olabilir

çoğunlukla işlemleri tek tek bir layer üzerinde yapıp, inceleyip en son ana çalışma üzerinde uyguluyorum.

kandesign

🌱Yeni Üye🌱
bende bu tarz çalışmalar yapıyorum.

yapılan action özel şartları (elle layer açma, renk paletini sb ye çevirme gibi) içeriyor olabilir

çoğunlukla işlemleri tek tek bir layer üzerinde yapıp, inceleyip en son ana çalışma üzerinde uyguluyorum.

Kusura bakma CEVAPINI tam anlayamadim!!!!

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben merak edip dosyaları indirdim ve Binder - eZine Style isimli 1 nci actions u yükleyerek çalıştırmayı denedim. Sonuç olarak çalıştığını gördüm ve diğerlerinide merak ettim onlardada çalıştırmayı becerdim her hangi bir hata vermedi actions step 1 ve step 2 e tıklayıp mouse ı bırakın o kendisi herşeyi sizin için ayarlıyacaktır. Aşşağıdaki sonuç Binder - eZine Style actionsu ile yapılmış bir örnektir.

Bu arada

Ünlem işareti (!) bir ünlem ardından duyguya vurgu yapmak için kullanılır. Türk Dil Kurumu'nun ünlem işareti tanımı şöyledir:

Sevinç, kıvanç, acı, korku, şaşma vb. duyguları anlatan, bir doğa sesini yansıtan kelime veya cümlelerin sonuna konulan noktalama işaretinin adı, ünlem (!).

Karşınızdaki insanın sizi yanlış anlamasına sebep olmamak için lütfen ünlem işaretlerini gereksiz yerlerde kullanmayınız.

kandesign

🌱Yeni Üye🌱
Ben merak edip dosyaları indirdim ve Binder - eZine Style isimli 1 nci actions u yükleyerek çalıştırmayı denedim. Sonuç olarak çalıştığını gördüm ve diğerlerinide merak ettim onlardada çalıştırmayı becerdim her hangi bir hata vermedi actions step 1 ve step 2 e tıklayıp mouse ı bırakın o kendisi herşeyi sizin için ayarlıyacaktır. Aşşağıdaki sonuç Binder - eZine Style actionsu ile yapılmış bir örnektir.

Bu arada

Ünlem işareti (!) bir ünlem ardından duyguya vurgu yapmak için kullanılır. Türk Dil Kurumu'nun ünlem işareti tanımı şöyledir:

Sevinç, kıvanç, acı, korku, şaşma vb. duyguları anlatan, bir doğa sesini yansıtan kelime veya cümlelerin sonuna konulan noktalama işaretinin adı, ünlem (!).

Karşınızdaki insanın sizi yanlış anlamamasına sebep olmamak için lütfen ünlem işaretlerini gereksiz yerlerde kullanmayınız.

ÜNLEM isartetini TÜRKCE kelimede kulaními anlatdigin icin sagol. Bundan sonra dikkat edicem.

Hayret bende ama hata gösteriyor hep.
Benim Photoshop ALMANCA. Ondan ola bilirimi?

Simdiden TSK
kandesign

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın kandesign aldığınız hatanın ekran görüntüsünü bizimle paylaşırsanız şu adımdan sonra daha verimli cevaplar verebiliriz size. Çünkü actions ların çalışıp çalışmadığını test ettim çalışıyor büyük olasılıkla problem bilgisayarınızdan yada photoshop tan kaynaklanıyor bunu anlamanın en güzel yolu dediğim gibi ekran görüntüsünü bizimle paylaşın en hızlı şekilde size yardımcı olalım...

kandesign

🌱Yeni Üye🌱
Sayın kandesign aldığınız hatanın ekran görüntüsünü bizimle paylaşırsanız şu adımdan sonra daha verimli cevaplar verebiliriz size. Çünkü actions ların çalışıp çalışmadığını test ettim çalışıyor büyük olasılıkla problem bilgisayarınızdan yada photoshop tan kaynaklanıyor bunu anlamanın en güzel yolu dediğim gibi ekran görüntüsünü bizimle paylaşın en hızlı şekilde size yardımcı olalım...

Merhaba Gökhan bey,

istediginiz gibi ekran görüntüsünü ekliyorum.

Step2 basinca hemen ilk hatam...