Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sorun:( - kutu oluşturduğumda da nokta nokta strokelar çıkıyor

tumai

🌱Yeni Üye🌱
bu sorunu nasıl düzeltebilirim kutu oluşturduğumda ve yazı için kutu oluşturduğumda da nokta nokta strokelar çıkıyor:(:sweating:

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Preferences ayarlarından kaynaklanıyor. Ayarlarını gözden geçir. Programı başlatırken default ayarlarla başlatırsan sorun çözülür.

tumai

🌱Yeni Üye🌱
Preferences ayarlarından kaynaklanıyor. Ayarlarını gözden geçir. Programı başlatırken default ayarlarla başlatırsan sorun çözülür.

ilgilendiğin için teşekkür ederim :) peki programın içindeyken düzeltemez miyim prefences ayarlarından

tumai

🌱Yeni Üye🌱
default ayarlarıyla açtım yine aynı sorunu verdim bu seferde mavi yapıyor text yazdığımda da kaybolmuyor:( dergi sayfası design etmem lazım acil olarak lütfen yrdımcı olunuz

tumai

🌱Yeni Üye🌱
yardımcı olacak kimse yok mu bu akşam yollamam lazım dosyayı yoksa işe giremicemm:'(

yapboz

🌱Yeni Üye🌱
Bu özelliği kapatmanın bir ayarı var ama şu an program başında olmadığımdan bakamayacağım. Ancak bu çizgiler yol gösterme amaçlıdır. Baskıda görünmezler. Üstteki görünüm simgesinden çizgilerin görünmediği bi halde çalışabilirsiniz belki. Programa bakamadığımdan emin olamıyorum.

tumai

🌱Yeni Üye🌱
yapboz çok çok teşekkür ederim o kdr çok çalışmaya dalmışım ki forma msj attıktan sora bi arkadaşım uyardı benii gözükmez dert etme die :):) ilginden dolayı gercektende çok sağol programı açınca nasıl çalışırkende yok edebilceğime bakarsan çok sevinirim :):)çünkü ben gercektende bilmiyorum :(

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Wiew menüsünden Grid-Guieds alt menüsününden Hide Guides seçeneğini seçersen klavuz çizgilerin gözükmez.