Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şövalye

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Çalışmayı daha önce freehand programında çizmiştim. Hatta başka bir konu altında çiziminide paylaşmıştım. O çalışmayı photoshop CS2 de renklendirmeyi denedim. Mouse ile renklendirmek oldukça sıkıntılı iş bunu anladım. Bidaha kalkışırmıyım bilemiyorum. Zemin atmadım çünkü adamı renklendirene kadar akla karayı seçtim. Benim en büyük sorunum zaten sabır. Onun için hep dövme tarzı çalışmalar yapıyorum. Çünkü kısa sürüyor:))

Çizgisel Hali:
picture1djq.png

Renklendirilmiş Hali:
knight.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sabır sorunu bende de var :p Renklendirme çizmesinden daha çok azim istiyor bilirim :p

Çizim kadar, renklendirmede bir hayli başarılı...tebrik ederim :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ellerine sağlık çizimine birşey demiyorum o zaten süper,boyama da çok güzel tek esksik dokular,paslı gibi ,eskitilmiş gibi doku verirsen tam,bir de ışıkla kenarından ışığın geldiği yönde keskin hatlar çekersen çok daha gerçekçi duracaktır.eline sağlık

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Işık ve gölgede sıkıntılar var farkındayım. Ayrıca doku oluşturma baya bi zaman istiyor. Renklendirme işine ilkkez bu kadar ciddi yoğunlaştım. İlk aşamada doku verme ustalığına girişemedim:) Belki bir gazdaha gelirse üstünde ışıklandırma ve doku oluşturmaya yönelik yine çalışırım. ama şuanda inanın çalışmanın psd dosyasını hiç açmak gelmiyor içimden:))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık..Benim tek tavsiyem arka fonu asla es geçme çalışmalarında..Kolay gelsin başarılı bir çalışma.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma her haliyle çok başarılı sadece çizim halinide beğenmiştim ve renklendirilmiş halide çok başarılı...kılıcın pelerinle buluştuğu alt kısımda değişiklikler olmuş ama gri alanların çakışmaması için olduğunu düşünüyorum...ellerin dert görmesin...sen maustan elini çekme derim arkadaşım...siyah beyazların yeri ayrı ama renkliyede doyum olmamış...başarılı çalışmalarının devamı dileğiyle..:)

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Böyle yetenekli insanlar varken neden tam kullanım alanı olan "oyunlar" Türkiye'de gelişmiş değil acaba. Bu çizimler, renklendirmeler, en önemlisi bu hayal gücü sadece hobi olarak kalmamalı.

Konumuz çizim ama aynı kategoride bir de amacı olmalı. Yazılımcılar kendi içinde, böyle grafikerler kendi içinde kalıyor.

Şu çizimlerdeki hayal gücünün yarısına sahip olamayan yurtdışı kaynaklar tüm dünyada rabet gören oyunları yapıyor.

Çizim ve renklendirmeler çok iyi tebrikler.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Her zaman beğenim renkli illüstrasyondan yana. Bence renklendirilmiş hali çok güzel olmuş. Tabiki eksiklikler var ama elin alıştıkça daha çabuk çözüceğine inanıyorum. Devamını bekliyorum...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Böyle yetenekli insanlar varken neden tam kullanım alanı olan "oyunlar" Türkiye'de gelişmiş değil acaba. Bu çizimler, renklendirmeler, en önemlisi bu hayal gücü sadece hobi olarak kalmamalı.

Crysis ve Far Cry ı unutmayın..İstanbulda sokaklarda konusu geçen korku gerilim tadında Kabus 22 oyunu..ve hatta geçen yaza damgasını vuran “Hükümran Senfoni” 3 ayda 200.ooo kullanıcıya ulaşmıştı..
Ticari kaynak olduktan sonra şans çok..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çizgisel halinde yine desen ve hayal dünyanızı konuşturmuşsunuz.Renklendirmede sabırsız birine göre çok güzel helede mouse ile elinize sağlık

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İki halide başarılı emeğine sağlık gerçekten sabır işi...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten çok güzel büyük emek tebrik ederim... Yalnız ayaklar gözükmüyor tamam pelerin kapadı diyebiliriz ama o zmanda yerde olması gerek ki anlaşılsın demek istediğim ayakların bastığı pelerinin değdiği zemin olmalı derim...Ayrıca Ulaş ın da dediği gibi böyle güzel bi çalışma arka planı haketmekte...

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ellerine Sağlık Gerçekten Cok Başarılı ve Cok Güzel Bi Çalışma :) Ellerine Yüreğine ve Hayal Gücüne Sağlık :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel bir çalışma insan hayranlıkla seyrediyor ellerine sağlık

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bana çok renkli geldi daha az renkli pantone yad açeliği andıran renkler daha şık olurdu gibi geldi izin varmı üstad çizmi renklendirebilirmiyim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Böyle daha iyi görünüyor...:)
Tekrar ellerine sağlık.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
işte demek istediğim buydu.çok gzl olmuş eline sağlık.yeni çalışmalar bekliyoruz

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu hali çok iyi olmuş birde şovalyeye gölge verirsen çok güzel olucak.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Yorumlarınızla verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz sayesinde bu hale geldi. Katkınız büyük.