Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spectra Skywalker kafa hakkında bilgi?

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
skywalker iyi kafadır Türkiyede infiticiler rezil etmiştir.Beceremeyip ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır.

faster58

🌱Yeni Üye🌱
solvent bas patlasın kenardan boya kaçırsın

nadas81

🌱Yeni Üye🌱
spectra skywalker mı nova 256 mı tavsiye edersiniz neticede ?

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
tabiki nova 256 ama skywalker de fena makine değil kullanıyorum ve memnunum.

mardingrafik

🌱Yeni Üye🌱
spectra skywalker 12 kafa makine aldım makine ancak bu kadar olur... siz siz olun özaktan infiniti skywalker almayın sakın

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ,
Şuanda piyasada ençok konuşulan ve yakından takip edilen kafa , SPECTRA POLARIS dir ,
PASS REKLAMIN satışını yaptığı bu kafaya sahip makineyi yakından incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Hem dış mekanda hemde iç mekan baskıda çok rahat kullanılabilen süper bir makinedir.
Saygılarımla.

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar İlk Öncelikle İyi güNler Spectra SKywalker Namı Değer Spectra 128 / 50pL Bu Makina geçen Sene Bendeydi Arkdaşlar Vallaha Ben böyle bir Makina Ne Gördüm Ne Kullandım Çöpe Attığım Malzememi Boyamamı Yoksa Zamanımamı Yanayım Hangisine hayıflanacağıma Şaşırdım Kaldım arkadaş Kapıyı Açıyorum Kafa Kesiyor Makinanın Yanında Geçiyorum Boya Tozutuyor ÖzaK bu Makinayı bana verirken sıkınnıtsız makina dedi ama hakkımı helal etmiyorumm özakaa hele oradaki ahmetee hiç mi hiç helal etmiyorrr şuan Flora Pass Reklamdan Spectra PQ 512/15 Pl Makina Aldım İşte Dedim Makina Budur Geçen Gün 90 Metre Baskım varDır Bıraktım gittim Gezdim geldim Baktım Baskı Bitmişti Kafa Kesme Derdi 0 Sorunsuz Makina Diye Buna Derimm Allah razı Olsun Şimdi Gönül Rahalığı ile 100 metre baskı basıyorum acaba keser acaba kafa tozuturmu diye hiçbir derdim yok al spectra polarisi rahat hem iç mekanda kullan hem dış mekan yani diyeceğim şu ki Spectra PQ al ayakLarını uzat Baskının Kalitesini Hızını Seyrettttt