Seydişehir için hazırladığım sitenin Logo ve sloganını yayınlıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
aliustatales 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Nis 2008 Mesajlar 89 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.srehber.com 27 Nis 2008 #1 Seydişehir için hazırladığım sitenin Logo ve sloganını yayınlıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
recepuncu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2008 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 Yaş 40 27 Nis 2008 #2 Internet sitesi için düşündüğümde süper 10 numara.
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 27 Nis 2008 #3 sadece site içinse iyi. çok rahatlıkla kullanılabilir. güzel olmuş
Yasemin Belgisiz Sıfat 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Ağu 2007 Mesajlar 3,962 Tepkime puanı 175 Yaş 41 27 Nis 2008 #4 ben begendim arkadaşım emegine saglık
broken_wings 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 722 Tepkime puanı 9 27 Nis 2008 #5 casmin' Alıntı: ben begendim arkadaşım emegine saglık Genişletmek için tıkla ... (Casmin Ne o öle takla atmışın nevrim döndü ) Bence güzel tabi matbu işlerde renkler aynı olmaz..Ufaktefek değişiklerle yinede güzel olur..
casmin' Alıntı: ben begendim arkadaşım emegine saglık Genişletmek için tıkla ... (Casmin Ne o öle takla atmışın nevrim döndü ) Bence güzel tabi matbu işlerde renkler aynı olmaz..Ufaktefek değişiklerle yinede güzel olur..
Yasemin Belgisiz Sıfat 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Ağu 2007 Mesajlar 3,962 Tepkime puanı 175 Yaş 41 27 Nis 2008 #6 broken_wings' Alıntı: (Casmin Ne o öle takla atmışın nevrim döndü ) Bence güzel tabi matbu işlerde renkler aynı olmaz..Ufaktefek değişiklerle yinede güzel olur.. Genişletmek için tıkla ... grafiker degilmiyiz dünyaya farklı bi acıdan bakmaya çalışıyom
broken_wings' Alıntı: (Casmin Ne o öle takla atmışın nevrim döndü ) Bence güzel tabi matbu işlerde renkler aynı olmaz..Ufaktefek değişiklerle yinede güzel olur.. Genişletmek için tıkla ... grafiker degilmiyiz dünyaya farklı bi acıdan bakmaya çalışıyom
aliustatales 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Nis 2008 Mesajlar 89 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.srehber.com 27 Nis 2008 #7 O açıyla da ha ? casmin' Alıntı: ben begendim arkadaşım emegine saglık Genişletmek için tıkla ... Casmin o açıyla ben hiç bakmamaıştım. Ama tecrübe. O açıylada güzel dediysen ne mutlu bana:lol:
O açıyla da ha ? casmin' Alıntı: ben begendim arkadaşım emegine saglık Genişletmek için tıkla ... Casmin o açıyla ben hiç bakmamaıştım. Ama tecrübe. O açıylada güzel dediysen ne mutlu bana:lol:
aliustatales 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Nis 2008 Mesajlar 89 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.srehber.com 27 Nis 2008 #8 Bu arada matbuu işlerini de yaptım. Çok renklerde sorun değil ama iki renk olarak yaptığım baskılarda Siyah kırmızı çalıştım. Bu gazete reklamı için. Buna da yorum alırsam memnun olurum
Bu arada matbuu işlerini de yaptım. Çok renklerde sorun değil ama iki renk olarak yaptığım baskılarda Siyah kırmızı çalıştım. Bu gazete reklamı için. Buna da yorum alırsam memnun olurum
K korhanya ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Ocak 2008 Mesajlar 249 Tepkime puanı 5 27 Nis 2008 #9 ters çevirirsen bizde yorum yapabiliriz belki Son düzenleme: 27 Nis 2008