Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

staj yeri aranıyor acil!!!

mjdatx

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksek Okulu
Bilgisayar teknolojileri ve programlam bölümünden mezunum ancak zorunlu stajım var.Bunu fırsat bilip bilgilerimi geliştirmek daha çok şey ögrenmek istiyorum.Bunun içinde staj yapcak yer arıyorum C# , Asp.net , Html konularında bilgi sahibi en az 1 ay, mümkünse daha fazla staj yapmak istiyorum.
Yazılım firmasında yada webmaster işleri yapıcağı bir yerde staj yapmak istiyorum.
Stajyerler için maaş yol yemek vs şartları belli olduğu için o knularda büyük beklentilerim yok yol ve yemek masraflarım karsılında bana yardım ederseniz sevinirim
istanbul / çekmeköy'de ikamet ediyor.
İstanbulda birçok yer uygundur.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

mjdatx

🌱Yeni Üye🌱
bu konuda bana yardımcı olacak hiç kimse yokmu