Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stajyer arıyorum - Türkiye Geneli

emelv

🌱Yeni Üye🌱
stajyer arıyorum

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere stajyer eleman arıyorum ilgilenen arkadaşların telefondan bana ulaşmalarını rica ederim. Kullanması gereken programlar photoshop freehand quark ayrıca part time full time çalışacak ressam arkadaşlara da ihtiyacımız vardır staj yapmak isteyen veya boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler için

E-posta: emelcitak79@gmail.com

Telefon: 0212 639 39 12

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

emelv

🌱Yeni Üye🌱
türkiye geneli

telefon numarasındanda anlaşılacağı gibi istanbul avrupa yakası

douboo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaş da onu soruyor zaten :) Anadolu avrupa yakası Türkiye geneli mi oluyor ¿ Bir açıklama getirmesi,işe ihtiyacı olanlar için daha net ve açıklayıcı bir yönlendirme olur.

emelv

🌱Yeni Üye🌱

İşle ilgili açıklama: şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere stajyer eleman arıyorum ilgilenen arkadaşların şartları uyduğu takdirde telefonla bana ulaşmalarını rica ederim. Kullanması gereken programlar giriş seviyesinde quark veya indesign, photoshop freehand ayrıca part time full time çalışacak ressam arkadaşlara da ihtiyacımız vardır staj yapmak isteyen veya boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler için

emelv

🌱Yeni Üye🌱
stajyer arıyorum

İşle ilgili açıklama: şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere stajyer eleman arıyorum ilgilenen arkadaşların telefondan bana ulaşmalarını rica ederim. Kullanması gereken programlar photoshop freehand quark ayrıca part time full time çalışacak ressam arkadaşlara da ihtiyacımız vardır staj yapmak isteyen veya boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler için
başvuru yapacak arkadaşlar önce mail adresime gönderirlerse kullandıkları programları ben olumlu veya olumsuz onlara cevap yazarım

E-posta: emelcitak79@gmail.com

emelv

🌱Yeni Üye🌱
ilgilenenler için teşekkür ediyorum eleman ihtiyacımızı giderdik