Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stajyer grafiker arıyoruz - çekmeköy

otuz9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
otuz9.blogspot.com
merhaba, matbaa ve web "grafik"leri üzerine çalışacak stajyer arıyoruz.
Yerimiz çekmeköy'de, ilgilenenler iletişime geçsin lütfen.

not: grafik kursu öğrencileri, Ps bilen - Fh/Ai az da olsa kullanabilenler tercihimizdir!

otuz9 reklam
Metin

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

omer_gzbyk

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler 2010-2011 için staj yeri arıyorum. eger istenirse haziran 'ın 21 i veya temmuzda başlayabilirim .webtasarım/grafiker bölümünü okuyorum flash, photoshop,fireworks,asp.net,html,css,visual basic ve ofis programları bilgim var özellikle flash ve photoshop iyiyim ve kendimi dahada geliştirmek istiyorum acil olarak staj yapmam lasım ve çekmeköyde oturuyorum.çalışmalarımı yollayabılırım eger pm atarsanız cv yollarım iyi günler...omer_gzbyk_1905@hotmail.com

otuz9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
otuz9.blogspot.com
iyi günler 2010-2011 için staj yeri arıyorum. eger istenirse haziran 'ın 21 i veya temmuzda başlayabilirim .webtasarım/grafiker bölümünü okuyorum flash, photoshop,fireworks,asp.net,html,css,visual basic ve ofis programları bilgim var özellikle flash ve photoshop iyiyim ve kendimi dahada geliştirmek istiyorum acil olarak staj yapmam lasım ve çekmeköyde oturuyorum.çalışmalarımı yollayabılırım eger pm atarsanız cv yollarım iyi günler...omer_gzbyk_1905@hotmail.com

mailine dönüş yaptım..

pinhan7

🌱Yeni Üye🌱
merhaba grafik kursunda eğitim alıyorum anadolu yakasında oturuyorum ilgilenmeniz durumunda vericeniz mail adresine cvmi yollayabilirim

coskun_hammet

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler. Grafik tasarımı üzerine kurs eğitimi aldım , ilgilenirseniz özgeçmişim ve çalışmalarımdan örnekleri size yollayabilirim. İyi çalışmalar

erdlceylan

🌱Yeni Üye🌱
ai orta
ps iyi
corel çok iyi
dreamwe orta

05547211136
erdlceylan.........
irtibata geçebiliriz

brkoztrk

🌱Yeni Üye🌱
Bilge adam web tasarım&grafik üstün başarı sertifikam var psd,ındesing,ıllustratr,dreamwear,flash prgramlarını biliyorum..

Burak Öztürk
brk--oztrk@hotmail.com
05379589814

iyi günler...

byesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
GRAFİKERLİK ÜZERİNE EĞİTİM ALDIM (Adobe Photoshop ,İN DESİGN,İLLÜSTRATOR,FREEHAND,QUARK EXPRES,COREL ) SERTİFİKAM VAR BANA MAİL ADRESİMLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER adilfenerli_53@hotmail.com

GÜLKNZ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben güllü könez özel bişim egitim hizmetlerinde egitim aldım CorelDraw,Freenhand,Photoshop,illustrator,ınDesign,Quark derslerinin temellerını aldım suandada ılerı derslerını alıyorum kendımı gelıstırebılecegım bı iş istiyorum çekmeköy mimarsinanda ikamet ediyorum. könezny_gul89@hotmail.com

acely

🌱Yeni Üye🌱
mail adresinizi bırakırsanız mail atabilirim.