Sticks & Keeps Tüy Dökücü Losyon
EsPriTüeL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 189 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.esprituel.com 27 Eyl 2012 #1
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 27 Eyl 2012 #2 Bir dönem bu tarz yapraklı ve geçişli çalışmalar çok gündemdeydi o zaman olsa bıkkınlıktan burun kıvırabilirdim Ama gözüme hoş geldiğini belirtmeliyim, renk seçiminde oldukça yerinde olmuş, emeğine sağlık
Bir dönem bu tarz yapraklı ve geçişli çalışmalar çok gündemdeydi o zaman olsa bıkkınlıktan burun kıvırabilirdim Ama gözüme hoş geldiğini belirtmeliyim, renk seçiminde oldukça yerinde olmuş, emeğine sağlık
EsPriTüeL ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 189 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.esprituel.com 27 Eyl 2012 #3 Value' Alıntı: Bir dönem bu tarz yapraklı ve geçişli çalışmalar çok gündemdeydi o zaman olsa bıkkınlıktan burun kıvırabilirdim Ama gözüme hoş geldiğini belirtmeliyim, emeğine sağlık renk seçiminde oldukça yerinde olmuş Genişletmek için tıkla ... Aslında sanırım müşteride sırf bu yüzden raflarda gördüğünde yabancılık çekmiyor. Yoksa bende senin gibi düşünüyorum.
Value' Alıntı: Bir dönem bu tarz yapraklı ve geçişli çalışmalar çok gündemdeydi o zaman olsa bıkkınlıktan burun kıvırabilirdim Ama gözüme hoş geldiğini belirtmeliyim, emeğine sağlık renk seçiminde oldukça yerinde olmuş Genişletmek için tıkla ... Aslında sanırım müşteride sırf bu yüzden raflarda gördüğünde yabancılık çekmiyor. Yoksa bende senin gibi düşünüyorum.
grafiker_emrah ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 21 Haz 2008 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 6 27 Eyl 2012 #4 Çok şık bir çalışma olmuş emeğinize ve göz zevkinize sağlık
K kensay 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Eki 2011 Mesajlar 94 Tepkime puanı 1 27 Eyl 2012 #5 Emeğinize sağlık .. Amacına uygun ve başarılı bir çalışma