Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şu ışık efektini bir türlü yapamadım !!!

SHEEPSHESHQO

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba , elimde bir iş var ve bu işte aşağıdaki gibi bir ışık efekti var , benzer şeyler yaptım ama güzel olmadı bunu nasıl yapabileceğimi söyleyebilecek var mı acaba ? teşekkürler ..

7017.jpg

terzi312

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basit.

Siyah veya farklı bir koyu renkte background boyanır.
Daha sonra yumuşak kenarlı yani 5-10 hardness değerli bir fırça ile istenilen yerleri kendi zevkine göre hafif bir şekilde boyarsın.daha sonra boyadığın layeri CTRL+J ile çoğaltıp o layere motion blur uygularsın.ve son olarak çoğalttığın layerin fill opacity değerlerinle oynarsan buna yakın birşey elde edersin.

tıpatıp aynısını yapamadım ama sistem bu şekil :)

Son düzenleme:

SHEEPSHESHQO

🌱Yeni Üye🌱
basit.

Siyah veya farklı bir koyu renkte background boyanır.
Daha sonra yumuşak kenarlı yani 5-10 hardness değerli bir fırça ile istenilen yerleri kendi zevkine göre hafif bir şekilde boyarsın.daha sonra boyadığın layeri CTRL+J ile çoğaltıp o layere motion blur uygularsın.ve son olarak çoğalttığın layerin fill opacity değerlerinle oynarsan buna yakın birşey elde edersin.

tıpatıp aynısını yapamadım ama sistem bu şekil :)

cevabınız için çok teşekkürler ama müşteri bu şekli istedi birebir, bende yakın bişeyler yaptım ama olmadı bir türlü , ama bir şekilde hallettim şimdilik . bana bunun resmini yollamıştı ondan kesip felan biraz da düzenleyip yaptım bişeyler . ama yine de aynısını yapabilen olursa ve anlatırsa memnun olurum

SHEEPSHESHQO

🌱Yeni Üye🌱
@Tylcn

eyvallah bu biraz daha benzemiş gibi bende böyle bişey yapmıştım ama .

siz nasıl yaptığınızı biraz anlatabilirmisiniz acaba..

6358.jpg