Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Su konulu broşür tasarım çalışması

elvin

🌱Yeni Üye🌱
Bu çalışmayı broşür tasarımında kendimi denemek istedim(İstek üzerine yapılmış bir iş değil yani).Yazı karakterlerini düzeltmedim,yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler..:>
subrorfd0.jpg

Benzer konular

hakan27

🌱Yeni Üye🌱
Tebrİkler

Yazıya özür diliyerek başlıyorum.

Çalışmanız grafik açısından bence başarılı. Ancak bana göre bir kaç noktayı söylemem gerekicek

1. Grafkdeki mavi ton hakimiyeti suyu anlatmış ancak susuzluğu ve susuzluğun insan ve insanlık için önemini ve anlamını anlatmamış. Bana göre kuraklığı anlatan çatlamış toprak gibi görsellerde olmalıydı. Çarpıcı olması açısından.

2. Konu sadece konutlardaki su tüketimine yönelik olarak ele alınmış. Yani dar kapsamlı kalmış bana göre. Ülkemizdeki su kaynakları, Tarım ve Sanayide de
hoyratça kullanılıyor. Konu , toplumun bütün kesimlerini ilgilendirdiğine göre, içerik olarak daha geniş olabirdi.

3. Sağ tarafta SU HAYATTIR. slogan olarak suyun önemini vurguluyor. Ancak, alttaki suyumuza sahip çıkalım yazısı çok zayıf kalmış. Yani şu : Bana göre burada vurgulanması gereken suyun önemini, susuzluk ve susuzluk tehlikesiyle, yanii daha dramatik ve çarpıcı bir biçimde anlatmak.

4. ORTADA : Üstteki grafikle ULUSAL SU KULLANIMI EĞİTİM PROJESİ
metni uyuşmamış. Grafik ve metinnin aynı vurguyu yapmas gerekirdi bana göre.

5. SOLDA : BUNLARA DİKKAT EDELİM : bu metnin en azından fonu kırmızı olamlıydı bence yada turuncu. Çünkü önemli bir konuya dikkat çekiyorsunuz.

Efendim , haddim olmayarak bir kaç görüş belirttim. Ancak çok başarılı olduğunuzu da özellikle belirtmek isterim.
SAYGILARIMLA.

hah birde bence çok önemli olan yanı. İLETİŞİMLE İLÖGLİ bir iş yapılıyorsa :
Mutlaka ama mutlaka önce konu ile ilgili dar kapsamlıda olsa bir anket çalışması yapılmalı. Yani bu konuyla ilgili olarak insanlarla konuşmalı ve sorular sorulmalı. Susuzlukdan ne anlıyorlar. Su kullanımının önemii ne kadar biliyorlar gibi.

Tekrar saygılar ve tebrikler efendim.

onurgozay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmmm şöyle birşey önersem çalışmanın genelinde gördüğüm renk kombinasyonu problemi için...https://www.colorcombos.com

diğer konsept hakkında sanırm tüm açıklamalar yapılmış..yani işte su ile elimizide yıkıyoruz bakn meyveleri bile su ile yıkıyoruz giderse ne yaparız dansa.. biraz daha anlamalrı için yada görselerin mesajı vermesi için onlara yer ayrılmalıydı diye düşünüyorum.. birde sanki görseller şey diyor gibi..ah biraz daha yerimiz olsa neler anlatacağız biliyormsunuz.. :rapp:

az ama öz... en sevdiğim laf tır...:emo:

çalışman için emeğine saygılar...tebrikler

elvin

🌱Yeni Üye🌱
Yazıya özür diliyerek başlıyorum.

Çalışmanız grafik açısından bence başarılı. Ancak bana göre bir kaç noktayı söylemem gerekicek

1. Grafkdeki mavi ton hakimiyeti suyu anlatmış ancak susuzluğu ve susuzluğun insan ve insanlık için önemini ve anlamını anlatmamış. Bana göre kuraklığı anlatan çatlamış toprak gibi görsellerde olmalıydı. Çarpıcı olması açısından.

2. Konu sadece konutlardaki su tüketimine yönelik olarak ele alınmış. Yani dar kapsamlı kalmış bana göre. Ülkemizdeki su kaynakları, Tarım ve Sanayide de
hoyratça kullanılıyor. Konu , toplumun bütün kesimlerini ilgilendirdiğine göre, içerik olarak daha geniş olabirdi.

3. Sağ tarafta SU HAYATTIR. slogan olarak suyun önemini vurguluyor. Ancak, alttaki suyumuza sahip çıkalım yazısı çok zayıf kalmış. Yani şu : Bana göre burada vurgulanması gereken suyun önemini, susuzluk ve susuzluk tehlikesiyle, yanii daha dramatik ve çarpıcı bir biçimde anlatmak.

4. ORTADA : Üstteki grafikle ULUSAL SU KULLANIMI EĞİTİM PROJESİ
metni uyuşmamış. Grafik ve metinnin aynı vurguyu yapmas gerekirdi bana göre.

5. SOLDA : BUNLARA DİKKAT EDELİM : bu metnin en azından fonu kırmızı olamlıydı bence yada turuncu. Çünkü önemli bir konuya dikkat çekiyorsunuz.

Efendim , haddim olmayarak bir kaç görüş belirttim. Ancak çok başarılı olduğunuzu da özellikle belirtmek isterim.
SAYGILARIMLA.

hah birde bence çok önemli olan yanı. İLETİŞİMLE İLÖGLİ bir iş yapılıyorsa :
Mutlaka ama mutlaka önce konu ile ilgili dar kapsamlıda olsa bir anket çalışması yapılmalı. Yani bu konuyla ilgili olarak insanlarla konuşmalı ve sorular sorulmalı. Susuzlukdan ne anlıyorlar. Su kullanımının önemii ne kadar biliyorlar gibi.

Tekrar saygılar ve tebrikler efendim.
Teşekkür ederim arkadaşım benim için bu kadar uğraşıp yorum yaptığın için:)ilk yaptığım broşürm ve nası olduğunu bilmiodum merak ettim teşekkürler..kuraklıkla ilgili fotoğraf koysaydın demişsin orta bölümde bi foto koydum ama opazitesini düşürmüştüm pek belli olmuo.İnsanlara sormak lazım demişsin;bu çalışmayı sadece kendimi denemek için yaptım öle yani.Tekrar teşekkür ederimm:>

hmmm şöyle birşey önersem çalışmanın genelinde gördüğüm renk kombinasyonu problemi için...https://www.colorcombos.com

diğer konsept hakkında sanırm tüm açıklamalar yapılmış..yani işte su ile elimizide yıkıyoruz bakn meyveleri bile su ile yıkıyoruz giderse ne yaparız dansa.. biraz daha anlamalrı için yada görselerin mesajı vermesi için onlara yer ayrılmalıydı diye düşünüyorum.. birde sanki görseller şey diyor gibi..ah biraz daha yerimiz olsa neler anlatacağız biliyormsunuz.. :rapp:

az ama öz... en sevdiğim laf tır...:emo:

çalışman için emeğine saygılar...tebrikler

Link için teşekkürler arkadaşım yorum içinde..:)haklısın renkler hep aynı tonlarda oldu bide sanırım çok kalabalık olmuş:S teşekkür ederim:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
sayın elvin
aynı mesaj içerisinde birden fazla kişiye yanıt vermek isterseniz mesajların altındaki
multiquote_off.gif
butonunu tıklayın ve
multiquote_on.gif
haline getirin
daha sonra en alttan
reply.gif
butonuna tıklayın
göreceksiniz hem tek seferde herkesi yanıtlamış hemde flood yapmamış olucaksınız
flood yasak
tekrarı halinde uyarı alıcaksınız

bahadir1995

🌱Yeni Üye🌱
Sağol abi yaa

SAĞOL ABİ YA KARDEŞİMİNİN ÖDEVİYDİ KARDEŞİMDE BİRAZ KAFADAN TEŞEKKÜR ABİİİ:alkis::alkis::alkis::artipuan: