Bu cami mavi değil ki, neden "Blue Mosque" diyorlar bir türlü anlamıyorum.
eser38 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ara 2007 Mesajlar 142 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.nisangrafik.com 31 Ağu 2009 #1 Bu cami mavi değil ki, neden "Blue Mosque" diyorlar bir türlü anlamıyorum.
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 31 Ağu 2009 #2 inan bende anlamıyorum...
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 31 Ağu 2009 #3 Blue Mosque (Sultan Ahmed Mosque) Sultan Ahmet Camiine Mavi çinilerinden dolayı(İznik Çinisi) yabancılar Blue Mosque şeklinde hitap kullanıyor =) Emeğinize sağlık fena görünmüyor
Blue Mosque (Sultan Ahmed Mosque) Sultan Ahmet Camiine Mavi çinilerinden dolayı(İznik Çinisi) yabancılar Blue Mosque şeklinde hitap kullanıyor =) Emeğinize sağlık fena görünmüyor
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 31 Ağu 2009 #4 Ben bu konuyu araştırdım sultanahmette çalışıyorum yakınındayım yani Camini içindeki seramikler mavi olduğu için blue mosque diyorlar
Ben bu konuyu araştırdım sultanahmette çalışıyorum yakınındayım yani Camini içindeki seramikler mavi olduğu için blue mosque diyorlar
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 31 Ağu 2009 #5 burcuozenxx' Alıntı: Ben bu konuyu araştırdım sultanahmette çalışıyorum yakınındayım yani Camini içindeki seramikler mavi olduğu için blue mosque diyorlar Genişletmek için tıkla ... Seramik değil, iznik çinilerinden dolayı(camii çinilerinin renginden ötürü) mavi camii denilmektedir
burcuozenxx' Alıntı: Ben bu konuyu araştırdım sultanahmette çalışıyorum yakınındayım yani Camini içindeki seramikler mavi olduğu için blue mosque diyorlar Genişletmek için tıkla ... Seramik değil, iznik çinilerinden dolayı(camii çinilerinin renginden ötürü) mavi camii denilmektedir