Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Süper Bir Radyo Sitesi PSD Şablonu Formatı Kendi Yapımım

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Evet arkadaşlar beğeneceğinizi umuyorum kendi radyom için yapmıştım fakat kullanamadım.
Buyrun yorumlarınızı bekliyorum
NOT: Resimdeki site isminde hiçbir site aktif olmamaktadır [ belirtmek isterim böyle bir site olmadığından herhangi bir reklam amacı yoktur ]

sevgilifmgn8ko2.jpg

INdirmek için Tıklayınız
RapidShare: Easy Filehosting

Son düzenleme:

Benzer konular

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler çok göz yorulcu ve anasayfa vs yazıları da bence çok hoş olmamış farklı bir font deneyin...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkler yorucu..Ve logo olarak kullandığınız şey bir foto paylaşım sitesine ait radyoylada alakası yok..Saygılar..

smx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sredesign.com
süper olup olmadığını bırakta ziyaretçiler söylesin... çok göz yorucu bi çalışma fazlalıklardan kurtulman gerek...

tuncayka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok fazla renk var gibi.Eline sağlık

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sUper diyince cok mrk edmısdım ... daha iisi olabilir

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
gelişmesi lazım..

bence tasarımda uçup kaçmak evet iyidir ama bazı katı kurallarıda unutmayacaksınız..
kontrast olusturan goz yormayan renkeler..
herkesin okuyabileceği yazılar..
tema ile uyumlu imajlar...
hangisi var ?

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Normal şartlar altında kötü yorum yapmayı sevmem ama, sırf çalışmaya verdiğin başlıktan dolayı sanırım yelteneceğim.. Süper dediğin şey açıkçası güzel bile değil, tipografi, renkler, temel tasarım şartları..... ayrıca imajı aldığın yer, imaj çalınmasın diye üzerine opacity'si düşük bir logosunu basmış, sende o logoyu işleyip kendi logon gibi kullanmışsın...

Çok daha iyi günler, çalışmalar dileğiyle...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
daha iyi çalışma yapılabilirdi

genclik19

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar öncelikle nezaketen emeğine teşekkür edeceğim.
profesyonel bir radyoculuk geçmişi olan 2 radyo istasyonu sahibi olmuş bi kişi olarak, radyo deyince illa müzik var diye çocuk kreşi gibi cicili bicili şeyler mi geliyor akla ? projeye başlamadan önce hiç profesyonel radyoları araştırmazmısın ? cem ceminay'ın radion101'in sitesini gördün mü ? radyo kurumsal bir projedir kurumsallığı bu tasarımla eşleştirebilirmisin ? sektörümüz de bugün microsoft bile mynet - gittigidiyor bile biz en iyiyiz süpersiz harikayız kesseniz acımaz diyemezken konu başlığındaki 'süper' kelimesi bile bu yorumları hak etmeli...

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Canlı renkler kullanılarak dinamik ve canlı bir site yapmaya çalışmışsınız. Fakat diğer arkadaşlarımında belirttiği gibi göz yorucu olmuş dinamik ve hareketli renkler kullanılması bencede bir radyo sitesi için çok uygun fakat genel olarak yaşana bir problem bu çok tek düze çalışıyoruz. Bunu zaman zaman bende yapıyorum önemli olan farkına varabilmektir :)
Bende bu tasarımı bir kenara bırakıp biraz araştırma yaptıktan sonra daha güzel şeyler çıkartabilirsin. Analiz yapmanı öneririm :)

Nacizane yorumum
Saygılarımla...

milky17

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.teknolyo.com
bir sektörde çalışma yapmadan önce o sektörde yapılan sitelerin genel durumuna bakmalısın. her sektörün belkide kendine özgü renkleri çizgileri vardır. karmaşıklıktan ziyada sade ve amacına hizmet eden siteler oluşturursan ve internette web sitesinin belli standartlarını araştırırsan daha güzel işler çıkartabilirsin diye düşünüyorum. herkesin çalışması kendine göre bir numaradır ama bırakta bu tür paylaştığın işlere yorumu izleyiciler yapsın. başarılar.

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha iyi Olabilirdi.Başlık Yanılttı :)

MuhammedK

🌱Yeni Üye🌱
Bu işe yeni başladıysan ilerleme kaydediyorsun demektir. Ama benim sana diğer arkadaşlardan farklı olarak bi kaç yol haritası şeklinde önerilerim olacak.
1. Sadece photoshop vb. programlarla web sitesi hazırlamak çok yetersiz. Bir sayfa hazırlarken günün teknolojisini kullanmak şarttır. (JQUERY, WEB2, CSS, vb..)
2. Arkadaşların da dediği gibi çalıştığın sektör hakkında bir araştırma yapmalısın. Hatta yaklaşık 10 radyo sitesi inceleyip hepsinin artı yönlerini not alarak ortaya başlıkta da yazdığın gibi süper bir radyo sitesi şablonu oluşturabilirdin.
3. Bir şablonu geliştirmek için vektör kullanılır. Ama kullanılan vektör tüm şablonu baltalayada bilir. Fligranlı bir vektör kullanmışsın ki bu resmen "ben amatörüm" diye bağırıyor.
4. Kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi. Biz de böyle başladık. Yapılan yorumlar sakın ha sakın birşeyler ortaya koyma çabanı etkilemesin. Sen devam et ve yorumlardan ders çıkarmaya bak. Herkes senin gelilşmeni istiyor.

Ellerine sağlık kardeşim. :)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
allahtan süper demişsin ya iyi falan deseydin nasıl bişey çıkardı karşıma acaba :D hoşuma gitmedi çok abartılı

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence her haliyle kötü emek vermişsin bunları söylemek üzücü ama şöyle bi müşteri gözüyle bak ve diğer siteleri incele https://www.yayinonline.com/ burdan bak mesela sizinki çok karışık ve anlamsız olmuş

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Açıkçası ben başlıktaki süper bir site yaptım ibaresini görünce böyle bir manzarayla karşılaşacağımı tahmin etmiştim, çünkü profesyonellik ben süperim demekle olmaz. Böyle bir şeyi ancak amatörler söyler :)