Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sylvia -Tablet çizim-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Tebledin gücü adına..:)Referansız hayal ürünü bir çalışma,8 saat kadar sürdü,elindeki ne demeyin bende tam anlayamadım fantazi bir top olabilir ateşlemiş tütüyor öyle..Renklere hakimiyet bir hayli zor,iyi seyirler:p
(Aslında şuanki bitmiş hali değil hatalar mevcut belki tamamlarım belki tamamlamam)

Uc-Logic PF1209 Pro-Tablet | Photoshop CS3

57490116gp0.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerinize emeğinize sağılık. Harika. Sizin çalışmalırınız zevkle takip ediyorum. Acaba bayan neye kızdı:D

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
sağ bacak sorunlu galiba, çalışma oldukça başarılı, eline sağlık bizimle paylaştığın için teşekkürler.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma güzel ama yüz kısmında perspektif sorunu var onun dışında harika olmuş. Eline sağlık.

wol.kan

🌱Yeni Üye🌱
abi o narin kollarla nasıl tasıyo o silahı yaw? :D

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
sağolun arkadaşlar, yarım hali şuan zaten.beni en rahatsız eden yanı çizgi film karakteri gibi durması.Detaylandırmaya girildiğinde hatalar kapanacak ve daha etkileyici bir figür çıkacak..inşallah tabi:D

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma eline saglık ama beni etkileyen kızın kalcası üzerinden geçen tül çok hoş olmuş aslında background alevler içinde biyer olsa daha çekici olabilir yani çatışmadan çıkmış bir savaşcı imajı daha iyi verir gibi geliyor. devamını dilerim.

xdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu silah da kullanılacak mermi tam dairesel bişey olamaz :) namlı müsade etmez değişik bişey olmalı :D

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper olmuş yaa..tablet alma wakti geldi sanırım :)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Bu çalışmayı iptal edicem.Bazı temel oluşturmada sorunlar oldu her zamanki gibi moralim bozuk gene:).Sikeç çalışmasını tam olarak sonuçlandırmadan renklendirmeye geçtim ve hataların düzeltilmesi külfet oluyor.(Tez canlıyım:D)Skeç çalışmaları yapiyorum şuan,ardından tekrar ayrıntılı başka bir kadın figürüne başlıycam.Yeni yeni öğrenince böyle şeyler oluyor işte..

hypnoss tablet almadan önce kağıt üzerinde çalışmalısın ve pişmelisin,dijitalin renkli dünyası çizim olayında insanın başını döndürüyor aceleci davranıyor insan..üstesinden gelmek gerek,disiplinli ve prensipli çalışmak şart...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...