Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T-shirt desenleri vektörel-78 dosya

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
T-shirt desenleri vektörel-78 dosya
t-sihrtdesign.jpg

filesonic | fileserve

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel paylaşım. Teşekkürler.

ismail3535

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar linklere bir el atsak olmazmı sırf bunu indiricem diye üye oldum ama link ölmüş bizahmet yenilermisiniz...Tam aradığım şeyler burda bulurum sanmıştım ama biraz hayal kırıklığı oldu şimdiden tşkler emeğinize sağlık saygılar.....

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Arkadaşlar linklere bir el atsak olmazmı sırf bunu indiricem diye üye oldum ama link ölmüş bizahmet yenilermisiniz...Tam aradığım şeyler burda bulurum sanmıştım ama biraz hayal kırıklığı oldu şimdiden tşkler emeğinize sağlık saygılar.....

sevgili ismail, hayalkırıklığı yaşamanız gereksiz. grafikerler.net sitemizde bu ve bunun benzeri bir çok paylaşım mevcut. linkler en kısa zamanda yenilecek forumda aynı başlıklı konulara gözatmanızı tavsiye ederim.

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Teşekkürler kardeşim

rica ederim, keyifli tasarımlar...
link yenilenmiştir.

Not: inan bana gerek bilgi gerekse dosya paylaşımı konusunda arı kovanına düştün... siteye bir göz atarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın dostum..senin yerinde olsam tadını çıkarırdım..

ismail3535

🌱Yeni Üye🌱
Eyvallah kardeşim öncelikle ilgilendiğin için ve Link için çok çok teşekkür ederim..Bende sitede paylaşım yapmak istiyorum Tekstil baskı,desen vs. Asıl mesleğim bilgisayar üzerine teknik servis işi de yapıyorum sorunu olan yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olurum..şimdilik iyi çalışmalar iyi paylaşımlar diliğimle...

neo32

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikturko.net
Eyvallah kardeşim öncelikle ilgilendiğin için ve Link için çok çok teşekkür ederim..Bende sitede paylaşım yapmak istiyorum Tekstil baskı,desen vs. Asıl mesleğim bilgisayar üzerine teknik servis işi de yapıyorum sorunu olan yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olurum..şimdilik iyi çalışmalar iyi paylaşımlar diliğimle...

paylaşım yapmak istediğin alanlara uygun konu başlıkları mevcut..
sana da iyi çalışmalar ve iy paylaşımlar dileğiyle..

Toggy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam linkler olmus tekrardan bi yenileme imkanın varmı ? teşekkürler...