Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablet çizimim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
40 dk lık bir çizim için oldukça başarılılar
emeğine sağlık
Ama arkadaşım düzgün yükleyememişsin; düzelt butonuna tıkla; gelişmişi seç; yukarda; grafiik ekle butonu var; ona tıkla; url yi oraya kopyala
Ozaman resim görünür; herkes daha kolay bakar
Saygılar

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
tablet.jpg

Yeşil olan daha başarılı

malegoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende kayserili olduğum için çizimlerinizi tek tek inceledim, sitenin geneline hakim olan insanların birbirini övme, hatalarını söylememe durumdan sizde nasibinizi almışınız. Ama bunun nedeni insanların kötü niyetlerinde değil dogruyu bilmediklerinden çizim anlamındaki vizyonlarının dar olmasından kaynaklanıyor. Bu sayfada oldugu için örnek vereyim, "40 dakikalık bir çizim için oldukça başarılılar." demiş arkadaş. Bunun da sebebi, buna benzer bir çizimi hatasız bir şekilde en fazla 5 dakikada çizen insanları görmemiş olması. Diğer tablet ile çizdiklerinde yine aynı durum geçerli, insanlar hataları, bilmedikleri için görmüyorlar, görmedikleri için seni övüyorlar, sen de doğru bir şey yaptığını zannediyorsun. Sen ne durumda oldugunu burdaki insanların yorumuna bırakma daha profosyonel birileriyle konuşabilirsin, Kayseri de resim kurslarının hocalarınada çok güvenilmez, bence çizimlerini Güzel Sanatlar Fakultesin de Nazım Mehmedov'a gösterebilirsin. Kolay gelsin iyi çalışmalar...

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence spawn 10 numara olmuş, güzel çizim, sadece sol gozde hafif bi orantısızlık var olsun :p (bize göre sol)

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim dediğim gibi tablette çok yeni sayılırım..Ama yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyorum.Daha iyilerini çıkarmaya çalışacağım.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yapılan bir eleştiri ile ilintilidir.

Bende kayserili olduğum için çizimlerinizi tek tek inceledim, sitenin geneline hakim olan insanların birbirini övme, hatalarını söylememe durumdan sizde nasibinizi almışınız. Ama bunun nedeni insanların kötü niyetlerinde değil dogruyu bilmediklerinden çizim anlamındaki vizyonlarının dar olmasından kaynaklanıyor. Bu sayfada oldugu için örnek vereyim, "40 dakikalık bir çizim için oldukça başarılılar." demiş arkadaş. Bunun da sebebi, buna benzer bir çizimi hatasız bir şekilde en fazla 5 dakikada çizen insanları görmemiş olması. Diğer tablet ile çizdiklerinde yine aynı durum geçerli, insanlar hataları, bilmedikleri için görmüyorlar, görmedikleri için seni övüyorlar, sen de doğru bir şey yaptığını zannediyorsun. Sen ne durumda oldugunu burdaki insanların yorumuna bırakma daha profosyonel birileriyle konuşabilirsin, Kayseri de resim kurslarının hocalarınada çok güvenilmez, bence çizimlerini Güzel Sanatlar Fakultesin de Nazım Mehmedov'a gösterebilirsin. Kolay gelsin iyi çalışmalar...

Sevgili dostum yazını okudum evet yazdığın eleştirilerin bir kısmı kısmen doğrudur.Fakat şöyle birşey var ben profesyonel değilim bu işin eğitimini vs.sini almadım oldukça amatör bir kişiyim bu da tablette çizdiğim 4. bilemedin 5.resmim .Bilmiyorum tablet kullanıyormusun grafikermisin veya ressam,illustratormüsün fakat bu karakalem, kadar kolay bir iş değil.Benim buraya çalışmalarımı koymamın nedeni herhangi bir tavsiye,yorum özellikle -övgü almak hiç değil-ego da tatmin etmiyorum ayriyeten sadece paylaşmak bazı şeyleri.Ayrıca hatasız resim yoktur hatasız sayılan bir resmi derinlemesine incelediğin zaman birçok hata görürsün...Bunları iletmek istedim..:emo1: