Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

taksi resmi

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar elinde renault megane taksi resmi olan varsa paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşekürler...

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok mu geç oldu bilmiyorum ama paylaşımlarına bakarken bu başlığı gördüm. Hala lazım olur mu bilmiyorum ama vectorel bir çalışma buldum cdr formantında hazırlanmış. Yine de paylaşayım dedim. Umarım çok geç olmamıştır ve işine de yarar.

renaultl.jpg

DOWNLOAD - Rapidshare

Bu arada "Düzelt" olayını da çözdüm. Bu özellik konu açıldıktan belli bir süreye kadar geçerli oluyor. Forum kurallarında yazıyor ama süresi tam olarak aklımda kalmadı.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok mu geç oldu bilmiyorum ama paylaşımlarına bakarken bu başlığı gördüm. Hala lazım olur mu bilmiyorum ama vectorel bir çalışma buldum cdr formantında hazırlanmış. Yine de paylaşayım dedim. Umarım çok geç olmamıştır ve işine de yarar.

renaultl.jpg

DOWNLOAD - Rapidshare

Bu arada "Düzelt" olayını da çözdüm. Bu özellik konu açıldıktan belli bir süreye kadar geçerli oluyor. Forum kurallarında yazıyor ama süresi tam olarak aklımda kalmadı.

çok teşekkür ederim ama biraz geç oldu halletmiştim zaten.daha doğrusu yardımını esirgemeyen bi arkadaşım halletti.yinede teşekkürler.

teşekkürler sonaycım.bi dahakine artık;)