Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takvim Tasarımı

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
Daha önce çalışdığım okulda ve bu sene yaptığım takvim tasarımını sizlerin yorumuna sunuyorum...
[TEk yaprak karton (telli) takvim ... üsttekinden iyi para kazandırmıştım okula ama ikincisi zaman darlığından dolayı fazla getirisi olmadı...]
2006okultakvimi.jpg

lSh_web_kucuk_boyut.jpg

Benzer konular

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
alttaki çalışma; matbaya girmeden önce ufak değişikliklere (eklemelere) uğradı...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön yüz olmamış çok curcuna göz yoruyo

ön yüz derken sanırım yoruma açtığın çalışmanı majestic takvimin ön yüzü olarak algıladı.Ama ikisindede bahsediyor aslında.dediği gibi curcuna, baş ağrıtıyo, özellikle 1. si.

mehmet355

🌱Yeni Üye🌱
ilk takvimde okul ismi daha belirgin olmalıydı. ama beğendim. ikinci takvimde süper bir şey düşünmüşşsün tebrikler. ben diğer arkadaşların curcuna demelerine katılmıyorum. takvim baş falan ağrıtmıyor. hem de bu afiş değil ki. istediğin kadar öğe kullanabilirsin bence. komposizyon güzel. yalnız resim sayısı azaltılıp okulun ismi ön plana çıkmalıydı çok teşekkürler

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bence güzel tasrımlar ama 2 okadar çok resim varki belki yakın görmediğim için bana öle geliyodur göz yoruyo belkide ekrandandır kusura bakmayın