Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tale Green

ladrub

🌱Yeni Üye🌱
sunumcopy.jpg

Sistem: Mac Os X v10.6.2
Program: Adobe Illustrator CS3, Adobe PhotoShop CS3

Renkler;
PANTONE 382EC
PANTONE 414EC

"Logo şahsıma aittir"

"Bu kartvizit, bir tasarım sitesinde satılıktır!"

Son düzenleme:

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Güzel çalışma elinize sağlık ama bi sorun var cymk yüklemişiniz görselinizi yeşil çok çırtlak gözüküyor:)
Görseli rgb yapıp yükleyiniz bence öyle sunum yapınız:)

ladrub

🌱Yeni Üye🌱
Güzel çalışma elinize sağlık ama bi sorun var cymk yüklemişiniz görselinizi yeşil çok çırtlak gözüküyor:)
Görseli rgb yapıp yükleyiniz bence öyle sunum yapınız:)

Saol dostum :) Valla o kadar kafam karışıkki, birşey yaparken aklıma başka birşey geliyor.. En son bakmadan gönderiyorum..

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim ekranımda görünnen yeşil gayet güzel bir açık yeşil... ben herşeyiyle sevdim... eline sağlık ...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
benim ekranımda görünnen yeşil gayet güzel bir açık yeşil... ben herşeyiyle sevdim... eline sağlık ...

Daha önce CYMK yüklemişti sonradan arkadaş düzeltti tasarımında araklama olduğunu belirtmeyi unutmuşum buyrun
karto.jpg

Hırsızlık böyle kötüdür heryerde kendini rezil edersiniz.

Bak bak daha öncedende arkadaş tasarım bana aittir benim adıma satlıktır felan yazmıştı şimdi değiştirmiş

"Logo şahsıma aittir"

"Bu kartvizit, bir tasarım sitesinde satılıktır!"

Bunu yazmış hayret bişey ya:D

Son düzenleme:

cause_turk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla bravo..ancak bu gibi durumlara çok rastlar oldum..paylaşım sitelerinin çoğunda kurumsal kimlik vb çalışmaların yer alması bana göre yanlış gibi görünüyor..sonuç ortada gerçek tasarımcılar birşeyler yapmaya çabalarken,az biraz corel,biraz da photoshop öğrenen bazı çevreler işi böyle çözümlüyor..ne emeğe saygı ne kişilere saygı..valla bravo..

grafically

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha önce bu kartları görmüştüm ama yabancı bir sitede seri halde... bence beyaz kısımda isimle oynama var gerisi kopya... grafiker dediğin sıfırdan yaratmal tasarımını esinlenme olabilir ama böyle başkalarının yaptığı eserler sahiplenilmemeli

jorel

🌱Yeni Üye🌱
hayretle izliyorum araklamalarını.. arkadaş sen ne üçkağıtçıymışsın.. "esinlendim, biraz değiştirdim" falan da değil.. direkt olarak kendi çalışmam havası veriyosun olaya.. pes..