Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇaliŞmalar GÜzel Ama Bu ÇaliŞmalara Bu Fontlarin Kullanilmasi İlgİnÇ..
sanki çalışmalar bir yerden alınmış üzerine fontlar yapıştırılmış gibi.yani bu çalışmayı yapan kişiden beklenemeyecek kadar hatalı fontlar... bence tabiki.
2.sindeki mantığı kullanabilirsin fakat resimlerin hepsinde persfektif hata var. tek kaçış noktalı yapmalısın ama bütün resimlerin sonu başka yöne gidiyor + zemine yaydığın resmin çözünürlüğü iyi değil. Fontları zaten belirtmiş arkadaşlar. Türkiye logosonun yeri orası mı olmalı ?? çok göz önünde nihayetinde bu karadenizi anlatan bir afiş ve Türkiye de sadece karadenizden ibaret değil.
2.sindeki mantığı kullanabilirsin fakat resimlerin hepsinde persfektif hata var. tek kaçış noktalı yapmalısın ama bütün resimlerin sonu başka yöne gidiyor + zemine yaydığın resmin çözünürlüğü iyi değil. Fontları zaten belirtmiş arkadaşlar. Türkiye logosonun yeri orası mı olmalı ?? çok göz önünde nihayetinde bu karadenizi anlatan bir afiş ve Türkiye de sadece karadenizden ibaret değil.
zemine yaydığım fotoğrafın çözünürlüğü normalde yüksekti..çalışmamın çözünürlüğü çok yüsek old. için siteye koymak zor old. için çözünürlüğünü düşürüp koydum.Türkiye tabiki sadece Karadenizden ibaret değil..bu okulda geçen sene yapmış olduğumuz bi ödev çalışmasıydı..diğer bölgeleri zaten diğer arkadaşlarım yaptı..bende Karadeniz bölgesini seçtim ve yaptım..Türkiye logosunuda kullanmak zorundaydık..
giresunlu bir olarak hayranlık uyandırıcı..ikiside çok güzel..ama tercih yapmak gerekirse 2. derim...bu arada fontları değiştirsen daha güzel olacağından eminim..
Bu çalışmaları niçin yaptığını anlayamadım. Bunlar basılacak mı!!?? Yoksa öylesine ptoshopta boş zamanlarını geçirmek için mi çalıştın. Amatör ruh, amatör çalışma olmuş, kusura bakma!
giresunlu bir olarak hayranlık uyandırıcı..ikiside çok güzel..ama tercih yapmak gerekirse 2. derim...bu arada fontları değiştirsen daha güzel olacağından eminim..
türkiye elbetteli sadece karadenizden ibaret deyil fakat memlketimizin bölgelerinin tümünü nasıl ne kadar pencere kullanarak yapabilirsin.ki hangi bölgemiz olursa olsun türkiyenin bir bölgesi olduğundan dolayıdır ki türkiye ambleminin kullanımında bi sakınca yoktur.hatalar persfektifte değil ayrıca yazı tipleri daha güzel olabilirdi.arkadaşımızın ellerine sağlık..
Bu çalışmaları niçin yaptığını anlayamadım. Bunlar basılacak mı!!?? Yoksa öylesine ptoshopta boş zamanlarını geçirmek için mi çalıştın. Amatör ruh, amatör çalışma olmuş, kusura bakma!
bunlar sen sorasın diye yapılmış sanırım.eleştirmek kolay ama profesyonel ruhunu ortaya çıkardığın herhangi bir çalışmanı görmek vede değerlendirmek isterdim.. başarı amatör ruhlarla gelir ki ne sıfatla bu kadar amatörlük sıfatına koyarak eleştirebilmektesin....kimsin vede senin sıfatın nedirrrr ??? senin gibi 4-5 kişinin daha buna benzer yorumlarını okudum bi iki arkadaş içindi onlarada aynı şekilde cevap verdim herşeyden önce yorumlarımızı yıkıcı deyil biraz daha yapıcı olarak nedenleriyle açıklamanı beklerdim ki öyle yapılmalı hatalar nerde gibisinden amatör deyip geçme en kolayı hata nerde sorun burda bunnu değerlendrimek lazım bence
çalışmalarınız hakkındaki yorumlarım : fontlarda hata var resim seçimlerin gerçektende hoş.daha iyi çalışmalara imza atman dileğiyle başarılar dilerimmmm....