huseyinuzum1
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.yardıma ihtiyacım var.profesyonel olarak illüzyon sanatıyla ilgileniyorum.sorunum şu ki bilgisayarım dağıldı elimde AMD sempton 2800+,2gb RAM,2.2 Ghz olan bi makina var şu anda.After effects'in son sürümü açılmıyor bile haliyle.eski sürümlerini yüklesemde render alamıyorum.illüzyon gösterilerimi pazarlayabilmek için gösteri videolarımı güzel bir şekilde sunmam gerek haliyle.After effects ya da adobe premiere kadar gelişmiş olmasa da görsel olarak şahane durmasa da doyurucu denebilecek bir jeneriğiyle müziğiyle bir tanıtım videosu hazırlayabileceğim bir program var mı?bu elimdeki makinayla oluşturabileceğim bir program tavsiyesi yaparmısınız?yardımcı olursanız minnettar kalacağım.sony vegas ın son sürümü de açılmadı.movie maker la yapmakta çok amatörce olacak.
NOT:2D tasarım unsurlarını kullanabilecek bir programsa photoshop'a hakimim.belki bu ayrıntı tavsiyenizi şekillendirebilir bilemiyorum...
Diğer bir seçenek ise Antalya'da çalışacağım.Video tasarım için şuan bir ücret veremem turizm sezonunu açmadığımız için haliyle ama After effects ile tasarımını yapabilecek birisi varsa videonun başında ve sonunda kendi reklamlarını kullanabilir,Antalya piyasasında tanıtım organizasyon firmaları oteller restorantlar ve barlar da iş yapacağım göz onüne de alacak olursak yapan kişiye her tütlü referans olabilirim.ya da Antalya'da ise arkadaşımız kendisi ve sevdikleriyle organize ettiği bir gecede o kişilere özel bir gösteri sunabilirim.ikinci şıkkı düşünen olursa özel mesajla bana ulaşabilir.
A yolu yahut B yolu bir çıkış yolu için yardım ederseniz minnettar kalacağım.teşekkürler...
NOT:2D tasarım unsurlarını kullanabilecek bir programsa photoshop'a hakimim.belki bu ayrıntı tavsiyenizi şekillendirebilir bilemiyorum...
Diğer bir seçenek ise Antalya'da çalışacağım.Video tasarım için şuan bir ücret veremem turizm sezonunu açmadığımız için haliyle ama After effects ile tasarımını yapabilecek birisi varsa videonun başında ve sonunda kendi reklamlarını kullanabilir,Antalya piyasasında tanıtım organizasyon firmaları oteller restorantlar ve barlar da iş yapacağım göz onüne de alacak olursak yapan kişiye her tütlü referans olabilirim.ya da Antalya'da ise arkadaşımız kendisi ve sevdikleriyle organize ettiği bir gecede o kişilere özel bir gösteri sunabilirim.ikinci şıkkı düşünen olursa özel mesajla bana ulaşabilir.
A yolu yahut B yolu bir çıkış yolu için yardım ederseniz minnettar kalacağım.teşekkürler...
Son düzenleme: