Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tarihi Geçmiş Boya

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba bende challenger fy-1808c marka digital baskı makinası var... Baskılar son zamanlarda kötü çıkmaya başladı kalibrasyon hava durumu voltaj ne olabilir die düşürken BOYALARIN tarihi geçmiş olduğunu fark ettim. Satan yeri aradık doğal olarak beklediğim cevap boyanın kutusunda yanlış yazılmıştır dio hadi birinde öle oldu elimde 6 tane boya var hepsinin mi tarihi geçmiş 6-7 aydır bazısı 1 sene tarihi geçmiş. Markası TechINK forumda bir kaç yazıya denk geldim ama emin olmak için tekrar aktif etmek istedim bu markaların çoğunun mu tarihi geçmiş yaw artı baskıların kötü çıkmasında baya etkili bi olay mı bu tarihi geçmiş boya kullanımı. Birde bu marka yerine bu makinaya uygun başka marka kaliteli boya satan firmalar nerden bulabiliriz internetten

Benzer konular

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tmm ulaşalım da bunun ne kadar etkisivar tarihi geçmiş boya ??

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
nefronx kardeşim türkiyede techink markalı boyayı türkiyede birtek matkağıtçılık satıy.evet oda tarihi geçmiş boyaları satıyo.benim iş arkadaşım yarın ankaraya gelicek servise isterseniz sizinle buluşup bi görüşmee yapabilirler.özelden numaranızı yazarsanız size kim olduğumu ve nasıl yardımcı olucağımı söylerim.şimdiden kolay gelsin.

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) hala sorumun cevabını alamadım tarihi geçmiş boya almak istemiyorum demek sitediğim bu tarihi geçmiş boyalar zararlı değil mi baskı için kalite konusunda renkler dağılmıomu kafalar tıkanma yapmıo mu SATIN ALMAK İSTEMİYORUM tekrar belirteyim

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tarihi geçmiş boyanın dış mekanda kalıcılığı düşer,kafaları tıkar,filtreleri patlatır vs. vs.. vs..
böyle gider bu.

nefronx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
baskıda dağılır boya tutmaz vs.vs.. die gidio ve bunlar bilindiği halde satışına devam edilir bile bile alan varmıdır acabe merak ettim

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alan çoook yeterki indirim olsun. Bak ötv indirimi oldu 150.000 araç satıldı. Benzin bindirimi oldu zarar fazlasıyla çıkarıldı.

dutdut

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım ürün satın alınırken bu ürünün son kullanma tarihi geçmiş diye uyarıldığı takdirde hiç kimsenin bu ürünü alacağını düşünmüyorum. ben şahsen almam. bu tarz ürün satışı resmen sahtekarlık.