Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

taş deseni

nahatci

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaslar
6 aydır taş işi yapıyorum.ama şuana kadar gelen numunenin kalıbını cıkarıyordum.ben hazırdan yemek yerine kendi şectigim desen yada resimin taş desenini çıkarmak istiyorum bu konuda yardımınızı bekliyorum.Taş işi yapanlarda ögretmek istemiyor. iş yerim ist/Fatihte

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

nahatci

🌱Yeni Üye🌱
hayır elimde yurt dısından gelen moda dergılerinin cd leri var.bunların icindeki baskı ve nakış desen lerini taş desenine çevirmek istiyorum.bunun yöntemlerini ögrenmek iştiyorum

nahatci

🌱Yeni Üye🌱
biraz acarmısın anlıyamadım

secilkiremitci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın nahatci sanırım siz elinizdeki desnleri kendinize göre işlemek istiyorsunuz dediğinizden bunu anladım.ancak nasıl desenlerdir bunlar.elinizdeki resimleri görmeden nasıl yapacağınızı burdaki hiçbir arkadaşım tarif edemez.bu desen dediğiniz şeyler resim mi,tribal şekildemi hepsi farklı işlem görüyor.ben sahşen size ancak şöyle yardımcı olabilirim.oda öğrenci olduğum için vaktim var eğer bana özelden sorarsanız yada irtibata geçerseniz size yardımcı olmaktan seve seve mutluluk duyarım.banada pratiklik olur programda.iyi çalışmalar dilerim saygılarımla.

absolud

🌱Yeni Üye🌱
Konuya vakıf olmadan kımse sana buradan yardımcı olamaz :=)