Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarım geliştirmek

dicaprioner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar, grafik tasarım programlarını kullanıyorum. yardımınızı istediğim konu tasarım yeteneğimi nasıl geliştirebilirim. renk bilgisi, tibografi, vb. istediğim şey sanat tarzı çalışmalar üretebilmek. bir çalışmayı yaptığımda mesala renklerimin uyumlu olması, grafik objelerin uyumlu olması, değişik fikirler üretebilmek hep standart bilinmiş şeylerin dışına çıkabilmek vb. bu konuda önerileri olan veya bildiği bir kurs olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

designer20

🌱Yeni Üye🌱
Kursla derslerle zaman kaybetme
benim tavsiyem gelecekde düşünüyosan o tarz bi tasarım ofisinde çalışabilirsin faydası olucakdır.
Tamamen kendini geliştirmekte bitiyor olay yeteneginde varsa zorlanmazsın saten çook öabuk tutunursun bu meslekte

dicaprioner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben zaten grafikerim ayrıyet ten iyi bir işim de var çalışıyorum. tasarımda yapıyorum. sadece sanat eğitimim yok. tasarım bilgim yok renk bilgim yok tamamen kendi görsel algıma dayanarak yapıyorum çalışmalarımı buda yeterli olmuyor malesef kendimi geliştirmek istiyorum. eğer bu dediklerimi öğrenebilirsem daha iyi işler yapabileceğime inanıyorum. fakat bunlar öyle internetten falanda öğrenilmiyor malesef. mesela kullandığım programda bilmediğim bir araç varsa açıp videosunu izliyor ve kavrayabiliyorum fakat renk bilgisi bu şekilde oturmuyor. orda daha faklı şeyler bilmek gerekiyor sanırım. işte bunları öğrenmek istiyorum.