Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarım sitesi için logo çalışmam JUVEDESIGN

juvenil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo konusunda fazla deneyimli değilim,nacizane logomu yorumlarsanız sevinirim :3

logo tam adı : JUVEDESİGN

juve.jpg

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo güzel ben beğendim sadece juve değilde uve gibi okunuyor

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel itibariyle hoş..Fakat;Kalem boyu biraz daha uzun tutulup,renk seçimleri canlı tonlarda tercihedilirse daha iyi olur..Elinizie sağlık.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kalemdeki taramalar bence gereksiz..
onun dışında hoş bir çalışma olmuş..
emeğine sağlık.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence de taramalar gereksiz. Ve kalemin yamuk olması ve J harfini anımsatmaması sebebiyle bence onun yerine bir fırça çizebilirdiniz..
hem estetik açıdan fırça ince olduğu için J harfine daha çok bezetilebilir, hemde fırçanın kıllarının olduğu kısım daha kıvrak olduğu için J'nin kuyruğunu anımsatabilir..
başarılarınızı devamını dilerim..

juvenil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler arkadaşlar,görüntüyü tamamlamak açısından taramaları yapmıştım,bence hoş oldu ama tabi genel görüş önemli,fırçada hoş olabilirdi ama kalem daha çok tasarımı anımsattı bana,j yi pek anımsatmamış galiba ama :S:S:(

gsatakan

🌱Yeni Üye🌱
Emeğine sağlık arkadaşım.Güzel bir çalışma.j harfini kaleme uyarlaman güzel olmuş ama logodaki çok ince ayrıntılar bence gereksiz.Ayrıca bir yere daha takıldım fırça yönüyle bıraktığı iz ters yönde olmuş.Renklerde biraz soluk gibi.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
kalem biraz fazla kalın duruyor onun dışında bir sorun yok bence de kalem yerine fırça koy ve j'ye benzet daa hoş olacaktır.eline sağlık

juvenil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmmm saolun akadaşlar yorumlar için,renkler yeterince canlı değilmi yaa,ne renk kullananilirdim ki bunların yerine :S

omer_irfan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben zaten logoların sade olmasından yanayım ve bu da sade ve güzel bir logo diğer arkadaşların dediği gibi J sorununu aştığın zaman daha da güzel olacak

juvenil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmmm j sorununda hem fikiriz o zaman:D saolun arkadaşlar yorumlar için^^

gonul006

🌱Yeni Üye🌱
OrjınaL Bir Çalışma Kardeşim.RenkLeri Bira canLandır soLuk KaLmıs Gibi

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
çizgiler sağa doğru ama kalemin ucu sola bakıyor sanırım bi mantık hatası var:D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kalem clipartını J harfine tam dönüştürememişsiniz.Arkadaşların dediğine bande katılıyorum karalamalar gereksiz olmuş.

mhcivelek

🌱Yeni Üye🌱
selam bence güzel emeğinize sağlık bende keşke kalem biraz daha uzun tutulup j harfine iyice benzetilseydi daha iyi olurdu ama düşünce güzel saygılar

cemcmn

🌱Yeni Üye🌱
düşünce ve tasarım güzel ancak kalemin duruş yönüyle çizgiler tezat oluşturuyor bence..o çizgileri kalemin çizdiği havası uyanıyor.bu durumda kalemin içe dönük olması gerekir. o zamanda j harfi eksik kalıyor. ilk görüşte logo güzel ama kısa bi süre bakınca bu noktalar gözümü tırmaladı.belki yazının sonundaki dizayn yazısının renginden bir j harfini kalemden önce koyarsan kalemi ters çevirebilirsin.böylece altını çizmiş görüntü daha vurgulu olur diye tahmin ediyorum..

GraFFiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaratıcı olmuş başarılar dilerim :)