Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım ve grafik işleri arıyorum.

b.muslu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Matbaa bölümü mezunu, 3,5 yıllık iş tecrübesi olan bir grafikerim. Freehand ve photoshop programlarını iyi derecede kullanmaktayım. Ek gelir amacı ile tasarım işleri arıyorum. (Katalog, broşür, reklam vb. işler)

b.muslu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bursa'da Freelance iş

Bursada ikamet etmekteyim. Bir ajansta grafikerlik yapıyorum. 4 yıldır bu işi yapıyorum. Ek gelir olarak boş zamanlarımda freelance iş almak istiyorum.
Katalog
Broşür
Bülten
Dergi
Kitap
Kutu ........... vb işler almak istiyorum
İlgilenenler bana özel mesaj ile ulaşabilir.

b.muslu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım ve Grafiker İşleri

Merhaba
Meslek Lisesi Matbaa bölümü mezunuyum. 4 yıldır grafikerim. Bursada bir reklam ajansında grafikerlik yapmaktayım. Photoshop, freehand (iyi derecede) coreldraw (%60) programlarını kullanmaktayım. (dergi, bülten, katalog, kitap, kutu, broşür ve matbaa ilgili bütün işler) İşleri baskıya hazır halde teslim ederim. Evimde freelance işler aramaktayım.
İlgilenirseniz mail adresim *******@************

Moderatör tarafında düzenlendi:

b.muslu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bursa Grafiker

Merhaba
Meslek Lisesi Matbaa Bölümü mezunuyum. 4 yıldır grafikerlik yapmaktayım. Bursa'da ikamet etmekteyim. Matbaa ile ilgili bütün işleri yapmaktayım.(Katalog, broşür, dergi, bülten, kitap, kutu, vb. işler) Photoshop, Freehand iyi derecede, Coreldraw %60 kullanmaktayım. Bursa'da grafiker olarak iş arıyorum. İlgilenenler özel mesajla ulaşabilir.

yeniyuksel

🌱Yeni Üye🌱
Dizgi işi için görüşebiliriz

600 sahifelik dizgi işim var ilgilenirseniz özel mesaj yoluyla iletişime geçiniz.
Yüksel yeni