Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarım yardımı

orko1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba, benim yardımma ihtiyacım var elide bi gaz firmasının davetiyesi var güsel bi tasarım yapmam lazım ama ne yapıcam nasıl yapıcam bilmmiyorum. önceki örneklerini getirdiler ve cok güzeldi ben daha yeniyim bu işlerde bana yardımmcı olrsanız cok sevinirim bi yol gösterirseniz eğer duacınız olurum :)

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlıyamadım doğrusu, daha önceden tasarlanmış olan görselleri bile getirmişler onlar yardımcı olamamış size siz bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz ? . Firma nın ismini kaç yılında kurulduğunu logosunu hiç birşeyi bilmiyorken "biz" . SİZE nasıl yardımcı olabilirizki?.. :S

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben kendı adıma bu tarz yardım taleplerine yardım etmediğimi açıkça belirtmek isterim. Biraz tatlısu samurluğu gibi geliyor bana. Ayrıca firma size yeterince yardımcı olmuş aslında. Bunu bir çok firma yapmaz bile. Eski davetiyeleri getirmiş. Onlara bakarak müşterinizin nelerden hoşlanabileceği ve hangi tarz işleri kabul edeceğini çok rahatlıkla anlarsınız. Yok ben illede yardım istiyorum nasıl bir çalışma yapayım derseniz sizin gibi soranlara verdiğim cevabı sizede vereyim:

-Güzel bir çalışma olsun. Benzeri olmasın. :D

orko1907

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız ben de farkındayım yardımcı oldular bana ama nerden başlıycamm nasıl bi yoldan gitmem lazım diye sormak istemiştim aslında henüz tasarım konusunda iyi değilim çünkü tabiki bana yardım edin demmekteki amacım hani püff noktaları olurya bi işe başlayınca onu sormak istedim. Ama öle bişi yok derseniz tabiki saygı dyarım sonuuçta siz benm üstatlarımsınız ben sizin yolunuzda ilerlemeye çalışan yeni bi yolcunuzum

__jasmin__

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar nolur yardımmmmmm :) bi yatak örtüsü broşürü hazırlamam gerekiyo 10 tane tasarım yaptım hiç birisini beğenmedi müşteri oldukça titiz.(nazar yatak örtüsü) yardım edin ltfn :(

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar nolur yardımmmmmm :) bi yatak örtüsü broşürü hazırlamam gerekiyo 10 tane tasarım yaptım hiç birisini beğenmedi müşteri oldukça titiz.(nazar yatak örtüsü) yardım edin ltfn :(

Siz bu konuyu bile okusanız size neler diyebileceğimizi tahmin edersiniz. Hani sizin çalışmalarınız nerede? Ben göremiyorum. Bakalım neler yapmışsınız ne yapabiliyorsuuz. Bizimle paylaşın ki yapılan işleri yorumlayarak daha doğru işler çıkartmanızı sağlamaya çalışalım...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
haklısınız ben de farkındayım yardımcı oldular bana ama nerden başlıycamm nasıl bi yoldan gitmem lazım diye sormak istemiştim aslında henüz tasarım konusunda iyi değilim çünkü tabiki bana yardım edin demmekteki amacım hani püff noktaları olurya bi işe başlayınca onu sormak istedim. Ama öle bişi yok derseniz tabiki saygı dyarım sonuuçta siz benm üstatlarımsınız ben sizin yolunuzda ilerlemeye çalışan yeni bi yolcunuzum

onceki davetiyeleri tarayicidan bilgisayara at. ustunden ciz benzer resimleri bul ve oyna.isteklerini karsilayabilirsin bi olcude kolay gelsin

__jasmin__

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim.. eğer atıcak kadar zamanım olsaydı atardım tabiki.. Uğraşmayıp hazır arayan bir insan değilim!!

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
brosuru bize aticak kadar zamanin yokta peki bizden nasil bir yardim bekliyosun.brosuru gormeden sana nasil yardim etmemizi istiyosun.hazir sablon diye biseyi zaten kabul etmiyoruz.senden yaptigin orneklerden en azindan birkacini paylasirsan yardim ederiz dedik.zamanin yoksa bizim hic yok hayret ya

ramazanteke

🌱Yeni Üye🌱
selam,
Bence, herhangi bir örtüden küçük bir detayı alarak bir şablon oluştur.
detay dan kastım örtüdeki bir çiçek, bir figür.
kolay gelsin

__jasmin__

🌱Yeni Üye🌱
tabiki ne istediğimi biliorum ben allaha çok şükür sonunda beğendirebildik adama!! ama siz galda geçiyosunuz resmen!! yardima ihtiyacim olmasa neden yelteniym. istediğim bir kaç fikirdi sadece şöyle yada böyle..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tabiki ne istediğimi biliorum ben allaha çok şükür sonunda beğendirebildik adama!! ama siz galda geçiyosunuz resmen!! yardima ihtiyacim olmasa neden yelteniym. istediğim bir kaç fikirdi sadece şöyle yada böyle..

Grafik tasarım işlerinde önemli olan fikirdir (proje) zaten. Hazır bir fikri döküman haline getirmek daha kolaydır. Tabi grafik tasarım programlarını yeterince biliyorsunuz. Şimdi siz diyorsunuz ki zor olanı bana söyleyin para yapan zaten o ben diğer taraflarını hallederim. OLur mu böyle şey... Bu nasıl tasarım anlayışı.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
calismayi gormeden nasil fikir vermemizi bekliyorsun? firmanin logosunu gormeden renkleri gormeden perde resimleri gormeden nasi fikir verelim allahaskina ya?

__jasmin__

🌱Yeni Üye🌱
TartiŞma Yaratmak İstemİyorum Sİz Yardim Etmemek İÇİn Sebep Ariyorsunuz Sadece. Her Soruda Bİ Kulp War Neyazikkİ.. Logoyu Bİzlİyoruz Hazir Belkİyosun Vs. On Lar Olmadan Yapilamaz Bende Bİlİncİndeyİm Az Ewwelde DedİĞİm Gİbİ İstedİĞİm Sadece Bİ Fİkİrdİ O Kadar!!! Sorun Kalmadi..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
TartiŞma Yaratmak İstemİyorum Sİz Yardim Etmemek İÇİn Sebep Ariyorsunuz Sadece. Her Soruda Bİ Kulp War Neyazikkİ.. Logoyu Bİzlİyoruz Hazir Belkİyosun Vs. On Lar Olmadan Yapilamaz Bende Bİlİncİndeyİm Az Ewwelde DedİĞİm Gİbİ İstedİĞİm Sadece Bİ Fİkİrdİ O Kadar!!! Sorun Kalmadi..

Bizi anladıysanız sorun kalmadı. Kolay gelsin.

orangelessons

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
myspace.com
Bir yatak resmi koy abi, onun üzerine bebek koy, anne koy, baba koy, aile koy. Al sana mis gibi familyalı yatak broşürü.