Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarımım konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

ilkerozturk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.btintr.com
Herkese merhaba,

Öncelikle ben Grafiker değilim. Ancak, firmam için tanıtım kataloğu basılacak ve aşağıda yeralan kapağı hazırladım. Firmam interaktif yaratıcı ürünler sloganı ile interaktif web yazılımları, web sayfaları, uygulama geliştirme, bilgi teknolojileri danışmanlık hizmeti ve grafik tasarım hizmetleri veriyor.
Buna göre; tanıtım kataloğu için çok mu iddalı ve/ya karışık olmuş? Bu şekilde bastırayım mı? Fikrinizi alabilir miyim? Grafik ve Renk proporsiyonu hakkında yorum yazarsanız sevinirim.
katalog01.jpg

Benzer konular

M

misafiradam

Guest
merhaba
bende bır grafıker olarak dusuncemı solylemek ıstıyorum,
bence;
fazlaca karısık, ortadakı karakterler okunmuyor.. ayrıca alt kısımdakı tıpografı ıle usttekılerde aynı..buna gerek yok.. bence daha sade yalın bır anlatım kullanırsanız gereksız kalabalıktan kurtulup tasarıma nefes aldırırsanız daha etkılı olabılır bu calısma fazlaca göz yorucu dıyebılrıım bence arastırın.. emınım bundan daha gzuel bır ıs cıkıcaktır... saygılar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyu yanlış bölüme açmışsınız.İlgili bölüme taşınmıştır.
Lütfen bundan sonrakilerde biraz daha dikkat.

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence "arka kapak" için ideal bir çalışma

ilkerozturk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.btintr.com
arkdaslar desteğiniz için teşekkür ederim. Yönlendirmeleriniz sayesinde çalışmamı değiştiriyorum. son halini tekrar sizlerle paylaşacağım.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
renk uyumu çok hoş
tek sorun ortadaki yazının okunamayışı
ancak şu sitede grafikerim diyenlerin bir çoğundan hoş güzel bir tasarım
eline emeğine sağlık

termin

🌱Yeni Üye🌱
Bana sorarsanız yerin dibinde bir çalışma olmamış. 10 yıldır grafik tasarımcılık yaşantımda bu sitede ve dışarıda grafik tasarımcıyım deyipte iş diye buraya birşeyler ekleyen çoğu kişinin operatör olmaktan öteye geçemediğini maalesef üzülerek söylemek istiyorum. Lakin sizin yapmış olduğunuz çalışmanın siyah renkte zarif durmadığınıda söylemek istiyorum. +/- leri ile tipografik tasarımınızı değerlendirdikten sonra bende oluşturduğu algıyı söylemek istiyorum müsaadenizle.

- Kesinlikle tiporgafik olarak çok basit bir çalışma
- Tasarımın siyah üzerinde olması logonuzu öldürüyor
- Tipografi de kullanılan yazılar sağa sola çekiştirilip esnetilmez, daraltılmaz. Bu görsel ahenge zarar veriyor ve sizin tasarımınızda da vermiş.

45 saniyelik incelemeyle -'leriniz bunlar.

Tasarımınızın bende yarattığı algıyı ise şöyle tarif etmek istiyorum;

1- Kullanmış olduğunuz siyah renk benim algılarımda geceyi çağrıştırdı.
2- Tipografiniz ise bir dizi cadde ve sokakları algılattı.
3- Logonuzun ortada olması ise bütün yolların o kuruma çıktığını algılattı.

Eğer ki çalışmanız serbest bir çalışma ise sorun yok ama bir kuruma çalıştıysanız bu işin biraz daha üzerinde durmanızda fayda var. Acilen düzeltmeniz gereken en önemli şey esnetip, daralttığınız fontlarınızı orjinal hallerine getirmeniz olacak.

Saygıyla ve sevgiyel kalın...