Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tavsiye Ettiğiniz Adobe Photoshop Sürümü

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş sana tavsiyem hepsini yükle bi dene tek tek... hangisi ii gleecekse?

sansar111x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cs3 kullanıyorum
tavsiye ederim
daha önceden cs2 kullandım
cs3, cs2 den daha iyi bence

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cs3 tavsiye ederim cs4 kullanam yani ben pek sevmedim nedense feather yumuşatma bile eskiden ctrl+alt+d ile olurdu. cs4 de olmuyo :( sağ tıklıyıp yapmak gerekiyo o da uzun iş her şeyin kısası varken

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en iyisi cs4 master collection ve ondan sonra çıkacak adobe serisi
ekran kartıın opengl desteği varsa herşey çok güzel

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
cs4 akıllı arayüzü...herşey daha hızlı...ve artık 3D daha zevkli:)

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cs sürümleri çıktıktan sonra çoğu arayüzü değişti zaten. Bende 5.0 la başlamıştım, CS lere geldiğimizde alışmak biraz zaman aldı. Cevaba gelince cs3 veya cs4 gerçekten en iyisi.

laztik

🌱Yeni Üye🌱
kardeş anlaşılan profesyonel deilsin yeni başlıcaksın. 7.0 kullanıyorum ben sende ondan başla derim. sonra cs2 ye gecersin senin için yenilik olur. sonra cs2 de epey takılırsn. sonra cs5 cıkmış olur profosyonel bir şekilde ona gecersin. :wink:

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bence cs3 tavsiye ederim ama cs4 kullanıyorum cs3 bulamadığım için:D cs3 biraz daha rahat çalışıyordu sanki bu daha ağır yavaş açılıyor gibi geldi. tavsiyem cs3 yada cs4 kullanman.

erhan04

🌱Yeni Üye🌱
Sürümün herhangi bir önemi yok iyi bilen her sürümde istediğini elde eder... Cs2 ya da Cs3 sonlarda oldukları için tavsiyemdir. Ben Cs3 kullanıyorum ama Cs2'den farklı kullandığım bir özellik yok şimdilik, gerekmedi.Ve 6.0'la harikalar yaratan gördüm. Ama ben 7.0 kullanamadım mesala farklı geldi ilginçtir.

ben arkadasa katılmıyorum bence bulabılırsen en son surumu kullan cunku son surumlerde her zman yenılıkler oluyur mesela cs de transform secenegınde warp yok ben ce cok guzel bır yenılık bu warp cs2 ve ustu surumlerde var ben cs 2 kullanıyorum bence snde bulabıldıgın son surumu kullan