Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tekbor - Kapak tasarımı

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Konu başlığınızı çalışmanız ile alakalı olacak şekilde değiştiriniz. Aksi taktirde konu kapatılacaktır.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Firma sanırım boru ile ilgili bir alanda meşgul.Açıkçası çalışmanız konu ile ilgili görsellerin kullanımı açısından,zemin ile görsel birlilteliği açısından ve bıraktığı ilk izlenim açısından yetersiz duruyor.Daha özen göstererek tekrar deneyebilirsiniz.Kolay gelsin.

Resim eklemek için

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com
Firma sanırım boru ile ilgili bir alanda meşgul.Açıkçası çalışmanız konu ile ilgili görsellerin kullanımı açısından,zemin ile görsel birlilteliği açısından ve bıraktığı ilk izlenim açısından yetersiz duruyor.Daha özen göstererek tekrar deneyebilirsiniz.Kolay gelsin.

Resim eklemek için

evet kapakta ekstradan görsel kullanmak istemedim
iç sayfalardaki bilgilerin de dikkate alınmasını düşündüm
acaba yanlışmı oldu

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
evet kapakta ekstradan görsel kullanmak istemedim
iç sayfalardaki bilgilerin de dikkate alınmasını düşündüm
acaba yanlışmı oldu

Ben kapakta ekstra görsel kullanmanızdan ziyade kullandığınız görselin sayfanın yarısından fazla bir yer kaplamasından dolayı gözü nasıl rahatsız ettiğini belirtmek istemiştim.Ayrıca sayfanın üst kısmında yer alan gri kısmı hala anlamış değilim.Saygılar.

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com
Ben kapakta ekstra görsel kullanmanızdan ziyade kullandığınız görselin sayfanın yarısından fazla bir yer kaplamasından dolayı gözü nasıl rahatsız ettiğini belirtmek istemiştim.Ayrıca sayfanın üst kısmında yer alan gri kısmı hala anlamış değilim.Saygılar.

gri kısım üretim yapılan boru çeşidi için kullanıldı
yani beton kapalama boru çeşidi olduğu için kullandım

ilgi ve alakan için tşk

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ortadaki resim daha can alıci ber resim olsa veüst bölümdeki gri alan sayfa aldında oldugu gibi siyah bir zemir olsan, çük güzel bir kapak tasarimi cikacak sanirsam ortaya

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
borudaki spiralliği alttaki fonada geçirirseniz bayağı güzel olur.
emeğine sağlık.

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
borunun etrafındaki kısmı boru ile aynı yuvarlaklıkta yapsanız belki biraz daha toparlanır. Yuvarlak bir borunu etrafını elips şeklinde kestiğiniz için gözü rahatsız ediyor sanırım. Üstteki gri boşluk sanki yanlışlıkla kalmış gibi görünmüştü benim gözüme. Açıklamasını yapmışsınız gri bölümün ama ben yinede olmasa siyah zemindeki gibi olsa daha iyi olabilir diye düşündüm. Biraz daha üstünde çalışsanız iyi olucak galiba. Kolay gelsin

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynı firma için yapılan çalışmalarınıza lütfen ayrı konular açmayınız.

Çalışmalarınızın farklılıkları, değişimi böylelikle daha kolay takip edilebilir.