Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tekcell kart tasarımı

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi çalışmalar arkadaşlar

tekcellkart.jpg

feanorien

🌱Yeni Üye🌱
Bu tasarımı geliştirirseniz web sitesine header olarak bile kullanılabilinir:)
Ama ben nedense böyle işlerde vatandaşın işine dair olan şeylerin konulmasını pek sevmiyorum, telefonları koymasaydınız yada bir tane telefonu o da tamamını koymasaydınız sanki merakı artıtırabilirdi, unutmayın ki merak satar! belki bir telefonu 2 parçaya ayırıp sol parçasını sağa, sağ parçasınıda sola koyabilirdiniz, 2 tane kart yan yana gelince imajı tamamlardı buda insanlarda bir hayret duygusu oluşturup markanın akılda kalmasını sağlayabilirdi. Son olarak fontlarda bir oynama yapılmalı gibi bence...
Başarılar dilerim.

Recep GÜLER

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.recepguler.com.tr
Bence gayet şık olmuş renk uyumluluğuda harika, fontlara gelince bu şekildede güzel fakat farklı bir fontta kullanılabilinir tabiki.

akirez

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş eline sağlık dostum. samsung yazısı ters ayna görüntüsünde dikkat ;)

asil_52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence gzüel bi çalışma olmuş. ellerine sağlık..

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
değerlendirmeler içi n teşekkürler arkadaşlar...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş bir kart emeğine sağlık. Fakat nacizane bir fikrim var iletişim ve isim fontlarını daha dijital bir font kullanabilirsin..

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
normal sıradan bir kartvizit. İlk bakışda güzel görünüyor olabilir fakat çok hatası var =). Saygılar..

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir kartvizitte bu kadar renk uygulanması hoş değil bence. Ne kadar sade olursa o kadar çok göze hitap eder. Ve sonuçta bu bir kartvizit broşür yada flayer çalışması değil cep telefon firması diye illaki cep telefonu koyulması bence çok saçma. "iletişim" kısmı ise çok aralıklı olmus göze çok batıyor. Geçişli renk verilmiş baskıda hatalar yaratabilir. İsim soy isim ikiside büyük yazılmıs kötü olmus ve kullanılan fontta çok kötü. Hatalar bunlar benim görüşüm sadece. SAYGILAR...

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir kartvizitte bu kadar renk uygulanması hoş değil bence. Ne kadar sade olursa o kadar çok göze hitap eder. Ve sonuçta bu bir kartvizit broşür yada flayer çalışması değil cep telefon firması diye illaki cep telefonu koyulması bence çok saçma. "iletişim" kısmı ise çok aralıklı olmus göze çok batıyor. Geçişli renk verilmiş baskıda hatalar yaratabilir. İsim soy isim ikiside büyük yazılmıs kötü olmus ve kullanılan fontta çok kötü. Hatalar bunlar benim görüşüm sadece. SAYGILAR...

eleştiriler için teşekkürler. ama kısaca bi duruma değineceğim "mesleğe saygı" lütfen. kullandığınız bazı kelimeler rahatsız edici "çok kötü" "hoş değil bence" "çok saçma" tırnak içinde yazdığım sizin kullanmış olduğunuz kelimeler yanlış. bu değerlendirmeyi sizin çalışmanıza yapsaydım ne tepki verirdiniz. lütfen emeğe saygı, mesleğe saygı.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tekrardan merhaba. Bakın ben sizi, sizin yaptığınız işi kötülemedim; kötülemekte istemedim. Tabikide yaptığınız işe emeğe saygı duyuyorum. Fakat sizin burada bu sitede bir şey paylaşmanızın amacı nedir? Bir şey paylaşıyorsanız eleştiriye açık olmanız gerekir.
Fakat herneyse konu kapansın :) Saygılar, Başalırılar, İyi Çalışmalar...

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
renk tonlaması resimlerin oturuşu gayet hoş fakat tek bir şey gözüme çarptı "TEK CELL" yazısını font kullanarak veya vektör & brushlar ile daha bi göze çarpıcı şekile çevirirsen daha iyi olur diye düşünüyorum sadece kendi şahsi düşüncem . . .

WeBM@sTeR

🌱Yeni Üye🌱
tasarımda bulunan sol taraftaki samsung telefonun "samsung" yazısı ters şekilde bulunmakta.Onun dışında gayet başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kart güzel ama telefonlar kurumsallığı bozmuş...olmasa daha iyi
kolay gelsin

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
zemindek graident çok hoş hafif olması güzel..fontlarda hoş, eline sağlık...

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkler çok şık durmuş çalışma başarılı görünüyor samsung yazısı ters duruyor düzeltilirse bence sorun kalmicaktır emeğinize sağlık