Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Temizlik Ürünü Etiket -

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Ürün, şirket bilgisi olmaması ile birlikte ürünlerin içeriği, uyarı ve etiket ölçüsü dahi elimde olmayan biraz da acele olan bir çalışma. Hatalarımı bulmanız dileği ile yorumlarınıza/eleştirilerinize sunulur.

wHVQb.jpg

JZvfn.jpg

JFvcC.jpg

FWzFX.jpg

o03Y6.jpg

nNxyY.jpg

zxOQi.jpg

sanırım bilgileri 2. bir etiket ile bidonun öteki yüzüne yerleştirilecek . . .

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
o kadar bakan olmuş :)ben ikinci baktığımda hata buldum :)
hata gören iyi kötü yorum yapacak olan herkese açığım !

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkesin hatası kendine ben bulamadım, elimdeki bulgulara göre gayet başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sıvı el sabunu için yapmış olduğunuz çalışmayı beğenmedim özellikle üst kısımda kullanmış olduğunuz yaprak vector'u çok acemice duruyor diğer çalışmalarınızı incelediğimde.. Onun dışında araç için yapılan stickerler bence başarılı olmuş emeğinize sağlık..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
o kadar bakan olmuş :)ben ikinci baktığımda hata buldum :)
hata gören iyi kötü yorum yapacak olan herkese açığım !

Bunu bu başlıkta değerlendiremeyiz!
yeni bir başlık açmalıyız;
1000$ ödüllü bir yarışma! Hatamı kim bulabilir? :wink::rofl:

------------------------------------------------------

Şaka bir tarafa;

genel olarak dinamik bir tasarım olmuş araç çalışmalarınız, göze hoş gelmesinin yanında görseller çok önde, yazı ve açıklamalar içerik vs. 2. 3. planda kalmış neden? (müşteri isteği mi?)

sıvı deterjan ve sıvı el sabunu etiket tasarımları biraz daha geliştirilemez mi grafik yönü ile?

belki faydası olur düşüncesi ile ;

https://www.grafikerler.net/ambalaj-tasarimi-hakkinda-nedir-nelere-dikkat-etmek-gerekir-t110128.html

emeğinize sağlık... :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
araba ile ilgili etiketler gayet hoş :) fakat sıvı el sabunu ve bulaşık deterjanı etiketlerinde ki backroundlar biraz sade kalmış gibi .. Ayrıca Murat abi de yorumu tam anlamıyla yapmış :lol:

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunu bu başlıkta değerlendiremeyiz!
yeni bir başlık açmalıyız;
1000$ ödüllü bir yarışma! Hatamı kim bulabilir? :wink::rofl:

------------------------------------------------------

Şaka bir tarafa;

genel olarak dinamik bir tasarım olmuş araç çalışmalarınız, göze hoş gelmesinin yanında görseller çok önde, yazı ve açıklamalar içerik vs. 2. 3. planda kalmış neden? (müşteri isteği mi?)

sıvı deterjan ve sıvı el sabunu etiket tasarımları biraz daha geliştirilemez mi grafik yönü ile?

belki faydası olur düşüncesi ile ;

https://www.grafikerler.net/ambalaj-tasarimi-hakkinda-nedir-nelere-dikkat-etmek-gerekir-t110128.html

emeğinize sağlık... :)

konuyu okudum.
Şöyle açıklık getireyim. Konuyu açarken yazdığım gibi. Logosu dahi olmayan bir ürüne ölçüsünü bile bilmediğim bir tasarım olacaktı. Yani sıfır bilgi sadece "jant temzileyicisi" gibi bir bilgi ile çalışma yaptım. Logo ve yazı gibi tasarımı tamamlayan içerik yok ve bu nedenle çalışmam yalın kalacaktır diye düşündüm ve tüm tasarımı görsel ve ürün adına yönelttim.Ürünün arka etiketi olacakmış ve orada bilgiler yazacak. İlk kez deterjan etiketi yapıyorum :) Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim söylediğiniz gibi yeni bir tasarım yapmaya çalışacağım.

Herkesin hatası kendine ben bulamadım, elimdeki bulgulara göre gayet başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık.

teşekkür ederim martin ;)

Sıvı el sabunu için yapmış olduğunuz çalışmayı beğenmedim özellikle üst kısımda kullanmış olduğunuz yaprak vector'u çok acemice duruyor diğer çalışmalarınızı incelediğimde.. Onun dışında araç için yapılan stickerler bence başarılı olmuş emeğinize sağlık..

Eeee şeyy :) onu söylemeyi unutmuşum o yaprak tasarımım değil
o yaprak pammy logosunun parçası yani kullanmak zorunda olduğum bir nesne.

araba ile ilgili etiketler gayet hoş :) fakat sıvı el sabunu ve bulaşık deterjanı etiketlerinde ki backroundlar biraz sade kalmış gibi .. Ayrıca Murat abi de yorumu tam anlamıyla yapmış :lol:

Teşekkür ederim :)
evet sanırım sabun etiketi yapmayı henüz beceremiyorum :p
yeni çalışmalar yapmaya çalışacağım.

tunççevik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en üstteki calısmada bardak ve altı farklı eksenlerde duruyor :D
hatadan kastınız bu sanırım

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
en üstteki calısmada bardak ve altı farklı eksenlerde duruyor :D
hatadan kastınız bu sanırım

Aslında bardağı bilinçli eğri koydum :) hata gibi görünüyor sanırım düzelteceğim
gerçi o işi tamamen değiştireceğim.

Benim bulduğum pontiac marka aracın sol tarafını beyaz dolgu ile kapatmamış olmam. Gölge tasarımın içinde çıkıyor :)

Teşekkürler...