Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tequila bar / davetiye çalışmam

cixslm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
69325411.jpg

can sıkıntısından yaptığım davetiye, tüm olaylar hayal ürünüdür bilginize :)

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazılar sönük kalmış sanki

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
cypqo nickli arkadaşımızın bu tarz işleri var, bir onlara göz atmalısınız. Yardımcı olacağına eminim.

rockan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bacakların altını silerek yumuşatırsan daha güzel olur

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nil' in ayaklarına ne olmuş böyle. Ayrıca yazılar ne kadar da sönük duruyor. Şu afişte tek dikkat çekici unsur Nil' in kesilen bacakları olmuş. O da dikkat çekmemeliydi sanırım. Ama parmakları ile yukarıyı göstermesi bence güzel. Bu yönünü beğendim afişin.

cixslm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nil' in ayaklarına ne olmuş böyle. Ayrıca yazılar ne kadar da sönük duruyor. Şu afişte tek dikkat çekici unsur Nil' in kesilen bacakları olmuş. O da dikkat çekmemeliydi sanırım. Ama parmakları ile yukarıyı göstermesi bence güzel. Bu yönünü beğendim afişin.

teşekkür ederim genel eleştiriler bacak kısmında onun öyle olmasını gözden kaçırdım sanırım birdakilere dikkat ederim..
teşekkür ederim tüm yorumlar için

by1302

🌱Yeni Üye🌱
ayaklar çok sırıtmış kesmeseydin veya kesikse de alta bir yere koyup ayakları belli etmesen daha güzel olurdu bir de yazıların rengini biraz daha canlı yaparsan daha çok dikkat çeker ama yinede fena değil eline sağlık

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık ama bende herkezin söylediklerine katılıyorum ve ekliyorum bir tasarım yaparken tasarım payı dediğimiz bir olay var her işte kullanmanı tavsiye ederim

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
BACAKLAR KÖTÜ KESİLMİŞ. YUMUŞAK FIRCA KULLANABİLİRDİN. YAZILAR ETKİSİZ. KESİM PAYI YOK. ÇALIŞMA ALANI KULLANILMADAN YAPILMIŞ. Nil harika. Nil Nehri gibi