Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

The Bow (Yay) filminden bir sahne

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
yayqka.jpg

Kullanılan Program: Photoshop Cs3

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Özellikle kolundaki olmak üzerinde gölgelendirmelerde büyük sorun varmış gibi gözüküyor ama gerisi güzel ellerine sağlık

Teşekkür ederim,sürekli söylediğim birşey yine söyliyim zamanla düzelicek inşallah.Tekrar teşekkürler.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Genel olarak başarılı bir çalışma olmuş,gözüme takılan üzerindeki kıyafetin gölgeleri kıvrım yerleri var kendi içinde,fakat kolunu çevreleyen kenar çizgileri bükülen kolda bile o kadar düz gidiyorki kıvrım,kırışıklıklar olması gerekmiyormu merak ettim referansıdada öylemi ? ellerine sağlık küçük ayrıntılar dışında çok güzel :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Kolu biraz odun gibi olmuş evet,ama orjinalinde de çok fazla kıvrım yok kolunda,aslında kolun şeklinde sorun yoktu ama atrafındaki fazlalıkları silerken kola ait çizimdende gitti o esnada.sürekli bakmaktan farkedemedim.Teşekkür ederim yorumun için:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
:) Kolu biraz odun gibi olmuş evet,ama orjinalinde de çok fazla kıvrım yok kolunda,aslında kolun şeklinde sorun yoktu ama atrafındaki fazlalıkları silerken kola ait çizimdende gitti o esnada.sürekli bakmaktan farkedemedim.Teşekkür ederim yorumun için:)

şimdi baktımda referansına, kolunda olmamasının sebebi giysisi kumaş değilmiş, yaptığın çalışmada kumaş gibi algıladım o sebeple sordum tabi örgü hissini vermek çok zor olduğu için sanırım dokuları ondan atladın :) emeğine sağlık tekrardan.
sssa.jpg

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben eklicektim şimdi orjinalini:) Şöyle yazlık bişeyler giysin istedim,kazak dokusunu vermek zor olduğundan değil yani;) Yo cidden kazak olup olmadığına dikkat ederek yapmadım,birde öyle deniyim bakalım.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Ben eklicektim şimdi orjinalini:) Şöyle yazlık bişeyler giysin istedim,kazak dokusunu vermek zor olduğundan değil yani;) Yo cidden kazak olup olmadığına dikkat ederek yapmadım,birde öyle deniyim bakalım.

tabi yaparsın :smile: yaprak dokusundaki ince ayrıntıları yapabildiğine göre bunuda yaparsın :wink:

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında bu resimde temel sorunlar şunlar.. bi defa fotoğraftan çalışmışsın ki kabul edilir.. fakat daha öncede dediğim gibi fotoğraftan çalışmak birikim ister.. ama şuda bi gerçekki asla fotoğrafta göründüğü gibi çizilmez ..mesela yayı tutan el yüzde 30 daha büyük olmalı ki bize doğru geldiği belli olsun.. aynı şey gölgelendirme ve ışık içinde geçerli gerektiği yerde abartman gerek .. ki herşey dahada netleşsinn.. bak mesela önce çalıştığın fotoyu siyah beyaza çevir sonra kontras ver biraz ondan sonra çok iyi görürsün nerde koyu nerde açık var :) ok

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında bu resimde temel sorunlar şunlar.. bi defa fotoğraftan çalışmışsın ki kabul edilir.. fakat daha öncede dediğim gibi fotoğraftan çalışmak birikim ister.. ama şuda bi gerçekki asla fotoğrafta göründüğü gibi çizilmez ..mesela yayı tutan el yüzde 30 daha büyük olmalı ki bize doğru geldiği belli olsun.. aynı şey gölgelendirme ve ışık içinde geçerli gerektiği yerde abartman gerek .. ki herşey dahada netleşsinn.. bak mesela önce çalıştığın fotoyu siyah beyaza çevir sonra kontras ver biraz ondan sonra çok iyi görürsün nerde koyu nerde açık var :) ok

Teşekkür ederim ilgilendiğin ve taktikler verdiğin için,elimden geldiğinde uygulamaya çalışıyorum ama,anlattığın yöntemi kendimce yorumlamaya çalışınca belkide doğruyu bulabilmem dahada zorlaşıyor.Ben mi geç algılıyorum acaba:) Tekrar teşekkür ederim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma İlknur abla eline sağlık

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
temiz bir çalişma emeğine sağlık

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konusu çok ilginç bir filmdi,uzun zamandır aklımdaydı,elimden geldiğince yansıtmaya çalıştım eksikleriyle birlikte.Teşekkür ederim.

zaman olsada izlesek o sahneyi hatırlıyorum ama filmi hatırlayamıyorum malesef :D iyi filmlerden güzel sahneler çıkıyor illüstrasyonlaştırıncada çok hoş işler çıkıyor gercekten :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
zaman olsada izlesek o sahneyi hatırlıyorum ama filmi hatırlayamıyorum malesef :D iyi filmlerden güzel sahneler çıkıyor illüstrasyonlaştırıncada çok hoş işler çıkıyor gercekten :)

Valla filmin tarzı pek bizim tarzımız değil,ama görüntüler güzeldi genel olarak.Bu görüntü de öyleydi benim için.Elimden geldiğince yansıtmaya çalıştım.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
pen çalışmasına ağırlık vermelisiniz bence