Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tipo ikinci calismam dont speak

mouse

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu zamana kadar yaptığım çalışmalara pek yorum yapılmadı umarım bu çalışmamda yorumlarınızı ve eleştirileriniiz esirgemezseniz sevinirim :smile:

dontspeak.jpg

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
mmm Şahsi bir önerim olacak size;

Tipografik bir çalışma yapmadan önce bir tema belirleyin, o temaya-konuya ait gerekli bilgileri edinin,okuyun,görsel inceleyin...Sonrasında örneğin " Don't Speak" temalı bir çalışma yapın.

-Mevcut çalışmanızda, arka fonda tekrarlanan don't speak hatalı bir uygulama olmuş.
-Don't ve speak yazılarını konumlandırılmasıda farklı,perspektif hataları var.
-Yaptığınız çalışma geliştirilerek 3D typo olarak değerlendirilebilir...Sadece Don't speak yazıp bırakmayın derim...Üzerinde çalışırken, deyim yerindeyse kafa patlatın.Kendinizi zorladıkça sınırlarınız genişleyecektir...

Uzun süre şişik kalan bir balon , söndürüldükten sonra, şişirmeden önceki durumuna nazaran esnekleşir...İnsan beynide böyledir...Uzun süre yükleme yapıp zorladıktan sonra serbest bırakırsanız büyük bir gelişim ile beraber geniş bir bakış açısı edinirsiniz...

Şahsi fikirlerim bu yönde...
İyi çalışmalar dilerim...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yİne kırıcı yorum olarak algılanacak fakat; yaptığınız tipografi ve siz de grafiker oluyorsunuz değil mi?

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
En sağlıklı yorumun " Site içersinde geniş kapsamlı bir tipografi araştırması" yapmanız olacaktır. Vektörel bir programda yazılara bevel verip 3d rotate etmek biraz basit kalıyor sanırım.

mouse

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederim. volkan arkadaşım evt ben grafikerim ve tipografiye merak sardım. yeni başladım. ben çok profesyonel olsaydım zaten sizin yorumlarınıza açık bi yerde sunmazdım bunu. yorumlarını kırıcı olmak yerine daha yapıcı yönde kullanırsan insanlarında tepkilerini almamış olursun. he ben mükemmelim diyosan eğer bu konuda yosa nın yaptığı gibi açıklamanı yapar insan gibi kenara çekilirsin.
saygılar....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederim. volkan arkadaşım evt ben grafikerim ve tipografiye merak sardım. yeni başladım. ben çok profesyonel olsaydım zaten sizin yorumlarınıza açık bi yerde sunmazdım bunu. yorumlarını kırıcı olmak yerine daha yapıcı yönde kullanırsan insanlarında tepkilerini almamış olursun. he ben mükemmelim diyosan eğer bu konuda yosa nın yaptığı gibi açıklamanı yapar insan gibi kenara çekilirsin.
saygılar....

Kusura bakmayın. Fakat bir grafiker en başta iyi bir gözlemcidir. Yapmış olduğunuz çalışmaya istinaden tipografi konusunda hiç bir gözlem yapmadan (ki yapmışsanız bile bunun eylemi yok denecek bir biçimde ) ortaya çalışma koyuyorsanız ben sizin grafikerliğinizden de yapmış olduğunuz tipografi adı altındaki çalışmanızdan da şüphe duyarım.

Önemli not: Bu derece sert eleştirilmenize sebep meslek olarak grafiker olduğunuzu belirtmenizden dolayıdır. Eğer orada öğrenci yazılı olsaydı emin olunki yapıcı ve yönlendirici yorumumla sizi doğru yöne kanalize etmesinide çok iyi bildiğimi anlamınızı isterim.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Görseliniz doğru kategoriye taşınmıştır.
Bu kategoride biraz daha yumuşak yorumlar alırsınız. Siz gidip tipografi bölümünde usta ve profesyonel grafikerlerin yerinde yayınlayınca usta ve profesyonel grafikerlerde sizi profesyonel görerek ona göre yorum yapar.

Saygılarımla...

mouse

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acemi yada öğrenci değilim. acemiliğim tipografiye yeni başlamamdır. nasıl bi grafiker olduğumu sorgulamak sanırım sizin haddinize de olan birşey değil. zeytin kutusu tasarımı yapıp kendime grafiker demiyorum ben. yaşınıza istinaden daha fazla bişey söylemek istemiyorum. yine de yorumunuz için teşekkür ederim

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
acemi yada öğrenci değilim. acemiliğim tipografiye yeni başlamamdır. nasıl bi grafiker olduğumu sorgulamak sanırım sizin haddinize de olan birşey değil. zeytin kutusu tasarımı yapıp kendime grafiker demiyorum ben. yaşınıza istinaden daha fazla bişey söylemek istemiyorum. yine de yorumunuz için teşekkür ederim

Hem saygısızlık yapıp hem saygı gösterisinde bulunmanız da işin cabası zaten. Ne yani "zeytin kutusu" tasarım değil mi?