cleverblue
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Typo Konusunda çok acemiyim.
YorumLarınız benim için değerLi iyi çaLışmaLar.
Ruhumu teslim ederken gözlerimin önünden yaşadıklarım geçiyor....
düşüncesini hissettirdi bana.Tebrik ederim en azından birşeyler hissettiriyor.
bu yazılar nece? bence türkçe kullansaydın böylece imaja uygun bi konu yakalayabilirdin. görsel kötü değil gayet güzel ama ben yeni başlayanlarda şöyle ortak bir düşünce görüyorum:
"nasılsa öylesine yapıyorum, o zaman neden profesyonel olmaya çalışayım, neden anlamlı bir şey olsun?" vs..
demek istediğim; belki o yazıların türkçe olmasıyla, birşeyler söylemesiyle çok anlamlı çok etkileyici bir çalışma çıkabilrdi. neden kendinizi bundan mahrum ediyorsunuz?
Sana tavsiyem, tipografiden önce, alan kullanımı ve renk çalışması hakkında ön çalışma yapman. Temel sağlam olmayınca, yapacağın herşey hep amatör olarak kalacaktır. Fotoğrafçılıkta altın kare yada kadraj denen bir standart vardır. Sende çalışma yapacağın alanı en iyi şekilde kurgulamalısın. Ne fazla dolu ne fazla boş.
Sizin yorumLarınız benim için çok önemLi. Sizin çoğu çaLışmanız kızıLay kLasörü aLtında arşivimde mevcutTecrübem oLmadığı için karmaşaya kaçamıyorum. Siz tasarım aşamasından önce nasıL bir yoL izLiyorsunuz? Yoksa direk pc başındamı tasarLıyorsunuz? Neresinden tutup yoLa koyuLacığımın biLincinde değiLim, ancak çok istekLiyim. Açıkçası ufak tefek sizi takLit etmeyLe bir stiL oLuşturmaya çaLışıyorum. ÇaLışmalarnız benim için imreneLicek türden. İyi çaLışmaLar.
Sana tavsiyem, tipografiden önce, alan kullanımı ve renk çalışması hakkında ön çalışma yapman. Temel sağlam olmayınca, yapacağın herşey hep amatör olarak kalacaktır. Fotoğrafçılıkta altın kare yada kadraj denen bir standart vardır. Sende çalışma yapacağın alanı en iyi şekilde kurgulamalısın. Ne fazla dolu ne fazla boş.